Sulje

Opiskelijaedustajalle | HYY

Opas

Opiskelijaedustajalle

Opiskelijaedustaja, tämä opas on sinulle! Oppaasta löydät tietoa ja työkaluja yliopistolla vaikuttamisen tueksi, opiskelijaedustajille ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia sekä HYYn tuottamia materiaaleja. Haluamme, että opas on sinulle hyödyllinen ja päivitämme sitä jatkuvasti – annathan meille palautetta omista toiveistasi!

Meillä opiskelijoilla on paikkamme yliopiston vaikuttamisen areenoilla koulutusohjelmien johtoryhmistä aina yliopiston korkeimpiin päättäviin elimiin. Näillä paikoilla opiskelijaedustajat tuovat opiskelijoiden mielipiteet kuuluviin kokouksissa, edistävät ja puolustavat opiskelijoille tärkeitä asioita. Näin yhteistyössä henkilökunnan kanssa kehitetään yliopistoa yhä enemmän opiskelijoiden näköiseksi.

Intoa ja menestystä yliopiston muuttamiseen! Muista, että vaikuttamista ei tarvitse tehdä yksin. Opiskelijoiden joukossa on voimaa!

Sinustako opiskelijaedustaja? Todellakin!

Opiskelijaedustajan ajankohtaiset

Missä opiskelijaedustaja toimii?

Miten opiskelijaedustaja voi vaikuttaa?

Pysy kärryillä!

Seuraa näitä kanavia, niin pysyt ajan tasalla yliopiston muutoksista, päätöksenteon valmistelusta ja HYYn vaikuttamistyöstä!

Tukea vaikuttamistyöhön

Tuemme opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia yliopistolla kokoamalla opintovaikuttajille hyödyllisiä tiedonlähteitä ja HYYn järjestämien koulutustilaisuuksien materiaaleja.

Koulutusmateriaalit

Jäikö koulutus väliin? Ei huolta! Täältä löydät materiaalit ja tallenteet opiskelijaedustajille, opintovastaaville ja muille opintoasioista kiinnostuneille suunnatuista HYYn koulutus- ja infotilaisuuksista sekä HYYn julkaisemat oppaat. Kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opas opiskelijaedustajan työhön on hyödyllinen tietopaketti myös suomen- ja ruotsinkielisille edustajille ja sellaisiksi aikoville!

Opiskelijaedustajasanasto

Ota yhteyttä!

Kun jokin opiskelijaedustajatoimintaan liittyvä mietityttää etkä löydä vastausta tästä oppaasta, älä epäröi olla yhteydessä opiskelijaedustajista vastaavaan asiantuntijaamme.

Anna palautetta!

Puuttuuko näiltä sivuilta mielestäsi jotain tai tuliko jokin kysymys mieleen?