Sulje

Opiskelijaedustajat | HYY

Opas

Opiskelijaedustajat

Meillä opiskelijoilla on oma paikkamme yliopiston vaikuttamisen areenoilla koulutusohjelmien johtoryhmistä aina yliopiston korkeimpiin päättäviin elimiin. Näillä paikoilla opiskelijaedustajat valvovat, ettei opiskelijoiden etua tallota opiskelua ja opiskelijoiden elämää koskevista asioista päätettäessä. He tuovat opiskelijoiden mielipiteet kuuluviin kokouksissa, edistävät ja puolustavat opiskelijoille tärkeitä asioita ja yhteistyössä henkilökunnan kanssa kehittävät yliopistoa yhä enemmän opiskelijoiden näköiseksi. Kenestä tahansa voi tulla opiskelijoiden äänitorvi – sinustakin!

Sinustako opiskelijaedustaja? Todellakin!

Opiskelijaedustajan ajankohtaiset

Tukea vaikuttamistyöhön

Tuemme opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia yliopistolla kokoamalla opintovaikuttajille hyödyllisiä tiedonlähteitä ja HYYn järjestämien koulutustilaisuuksien materiaaleja. Kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opas opiskelijaedustajan työhön on hyödyllinen tietopaketti myös suomen- ja ruotsinkielisille edustajille ja sellaisiksi aikoville!

Koulutusmateriaalit

Jäikö koulutus väliin? Ei huolta! Täältä löydät materiaalit opiskelijaedustajille, opintovastaaville ja muille opintoasioista kiinnostuneille suunnatuista HYYn koulutus- ja infotilaisuuksista.

Usein kysyttyä

Kiinnostaako opiskelijaedustajan tehtävä, mutta et ole varma miten hakea? Mietityttääkö, mitä opiskelijaedustajalta vaaditaan tai mitä paikkoja voit hakea? Älä anna epävarmuuden lannistaa vaan tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, joista saatat löytää nopean vastauksen pohdintoihisi. Voit myös aina kysyä neuvoa opiskelijaedustajista vastaavalta asiantuntijaltamme.