Valiokunnat yhteisen hyvän puolesta

Valiokunnat keskittyvät ylioppilaskuntamme eri osa-alueiden toiminnan ideointiin ja kehittämiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tapahtumien järjestämistä, järjestöjen tukemista, koulutuspolitiikassa vaikuttamista ja yliopistoyhteisömme kehittämistä. Valiokunnat ovat kaikille jäsenillemme avoimia, ja toimintaan voi lähteä mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa.

Tule mukaan valiokuntatoimintaan!

Ilmoita kiinnostuksesi yhden tai useamman valiokunnan toimintaan lomakkeella! Yhteystietosi luovutetaan näiden valiokuntien puheenjohtajille. Valiokunnat ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja antavat sinulle lisää tietoa valiokunnan toimintaan liittymisestä.

Tule mukaan!

Kansainvälisyysvaliokunta

Kansainvälisyysvaliokunta koostuu kansainvälisistä ja kansainvälismielisistä opiskelijoista. Valiokunta elävöittää opiskelijayhteisöä, valvoo kansainvälisten opiskelijoiden etua ja kannustaa sekä kansainvälisiä että suomalaisia opiskelijoita yhteiseen toimintaan. Kansainvälisyysvaliokunnassa olet osa aktiivista ja innostunutta yhteisöä, joka haluaa olla mukana rakentamassa kestävää ja inklusiivista yhteisöä Helsingin yliopistolla.

Kuulostaako kiinnostavalta? Tule mukaan!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa

Kehitysyhteistyövaliokunta

Asuuko sisälläsi maailmanparantaja? Ovatko globaali vastuu ja tasa-arvo sinulle tärkeitä aiheita? Tule mukaan kehitysyhteistyövaliokuntaan!

Valiokunta järjestää kehitysyhteistyöhön ja globaalikasvatukseen liittyviä tapahtumia sekä pitää yllä keskustelua kehitysyhteistyöstä. Valiokunta koordinoi myös yhteistyössä SYLin kanssa kehitysyhteistyöhankkeita Sambiassa ja Etiopiassa, joissa on tavoitteena tukea vammaisia korkeakouluopiskelijoita.

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa Kimppu-lehti

Tapahtumavaliokunta

HYYn tapahtumavaliokunta on paikka tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneille HYYn jäsenille. Pääset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan HYYn tapahtumia sekä luomaan näköistäsi valiokunnan toimintaa. Valiokunnassa tehdään hommia yhdessä HYYn tuottajan ja hallituksen tapahtumavastaavan kanssa matalalla kynnyksellä.

Seuraa Instagramissa

Ympäristövaliokunta

Sykähdyttävätkö ympäristöasiat? Kiinnostaako poikkitieteellinen yhteistyö muiden aiheesta kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa? Hyppää mukaan meidän porukkaan!

Ympäristövaliokunnassa järjestämme ympäristöaiheisia kampanjoita ja tapahtumia, aina luontoretkistä työelämäekskursioihin ja hävikkiruokaillallisiin. Edistämme kestäviä arvoja opiskelijayhteisössämme, lisäämme tietoutta ja kannustamme opiskelijoita ympäristövaikuttamiseen. Valiokuntatoiminta on myös loistava mahdollisuus opetella työelämätaitoja rennossa ja kannustavassa porukassa. Tule mukaan pelastamaan maailma kanssamme!

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa