Tapahtumat

Haluatko tavata opiskelijoita kaikilta kampuksilta, tutustua poikkitieteellisesti järjestöihin ja nauttia yhteisöllisyydestä yliopiston kampuksilla, kaupungin kaduilla, puistoissa ja yökerhoissa? Tule tapahtumiimme!

HYYn tapahtumakalenteri

HYY, HYYn valiokunnat ja HYYn piirissä toimivat järjestöt järjestävät vuoden mittaan lukuisia erilaisia tapahtumia. Tsekkaa kalenterista sinulle sopivimmat ja kiinnostavimmat!

Tapahtumakalenteri

HYYn syksyn tapahtumat

Avajaiskarnevaalit

Karnevaaleilla niin uudet kuin myös vanhat Helsingin yliopiston opiskelijat pääsevät tutustumaan HYYn piirissä toimivien järjestöjen laajaan kenttään.

Tule löytämään itsellesi uusi harrastejärjestö, tutustu aine- tai tiedekuntajärjestöösi ja liity osakuntaan – kaikki tämä onnistuu samassa paikassa, saman päivän aikana! Samalla tutustut uusiin ystäviin ja kartutat haalarimerkkikokoelmaasi.

Lue lisää

Fuksiseikkailu

Suomen suurin uusien opiskelijoiden tapahtuma valloittaa Helsingin kadut! Seikkailua varten kerätään oma joukkue ja kierretään HYYn, opiskelijajärjestöjen, yliopiston ja yhteistyökumppaneiden rasteilla suorittamassa tehtäviä. Parhaiten seikkailusta suoriutuvat joukkueet palkitaan huikeilla palkinnoilla!

Lue lisää

HYY156

Maailman nähdä voi niin kauniina, kun Apollo täyttyy kuumasta juhlatunnelmasta 28.11.2024 – vuoden säihkyvimmät opiskelijajuhlat ovat täällä! Luvassa on upeaa musiikkia ja juhlahumua aina aamun pikkutunneille asti.

Opiskelijoiden itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Kaikkien pääkaupunkiseudun opiskelijoiden yhteinen ja perinteikäs itsenäisyyspäivän soihtukulkue valaisee kaupungin kadut Hietaniemen hautausmaalta Senaatinaukiolle. Tule mukaan nauttimaan yhteisöllisyydestä ja perinteistä muiden opiskelijoiden kanssa!

HYYn kevään tapahtumat

Vappu

Opiskelijoiden tärkein juhla on tietenkin vappu! Usein opiskelijat aloittavat vapun juhlinnan jo hyvissä ajoin, mutta kuohujuomat aukeavat viimeistään Havis Amandan patsaan eli Mantan lakituksessa 30.4. klo 18. Lakitusvuoro kiertää aina ylioppilaskunnalta toiselle ja vuonna 2025 on Svenska Handelshögskolans Studentkår (SHS) vuoro lakittaa.

Vappuna juhlintaa kannattaa jatkaa 1.5. vapun vastaanottoon Ullanlinnanmäellä. Tunnelmaa nostatetaan legendaarisella vappupäivän piknikillä, johon lukuisat opiskelijajärjestöt ja kaupunkilaiset osallistuvat yhdessä.

Flora

Toukokuu on juhlien aikaa ja heti vapun jälkeen on vuorossa Floran päivä, joka on HYYn ja Helsingin yliopiston yhteinen kevään huipentava juhla. Flora kiertää kampukselta toiselle vuosittain.

Flora