Ota yhteyttä

Olisiko sinulla asiaa HYYn hallitukselle? Haluatko asioida palvelutoimistollamme? Kaipaisitko haastateltavaa juttuusi? Tältä sivulta löydät kootusti palvelujemme, hallituksemme ja henkilökuntamme yhteystiedot.

Palvelumme jäsenille

Palvelutoimistomme tarjoaa erilaisia palveluja jäsenillemme ja piirissämme toimiville järjestöille.

Pikku HYY on lastenhoitopalvelumme, joka tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua HYYn jäsenille.

HYYssä toimii kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka tarjoavat tukea häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epäasiallista kohtelua kohdanneille HYYn jäsenille. Voit ilmoittaa kokemastasi häirinnästä myös häirintäilmoituslomakkeella.

Palvelutoimisto Pikku HYY Häirintäyhdyshenkilöt Häirintäilmoituslomake

Johto

Edunvalvonta

Tapahtumat ja järjestöt

Viestintä

Jäsenpalvelut ja arkisto

Medialle

HYY ajaa opiskelijan asiaa. Uskomme, että onnelliset opiskelijat rakentavat oikeudenmukaisempaa maailmaa. Siksi opiskelijoista on erityisen tärkeää pitää huolta. Tuomme esiin opiskelijoiden ääntä myös yhteiskunnalliseen keskusteluun.

STT Info Ajankohtaista HYYssä

Yhteyshenkilöt medialle

Yhteistyökumppanille

Järjestämme palveluja, etuja ja tapahtumia, jotta opiskelija voi keskittyä olennaiseen: opiskeluun ja opiskelijaelämään. Jäsenistömme kattaa noin 25 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa eri tieteenaloilta ja erilaisista taustoista. Lisäksi piirissämme toimii noin 250 opiskelijayhdistystä ja -järjestöä aktiivisen opiskelijaelämän takaajina. Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Yhteyshenkilöt yhteistyökumppanille

HYY mediakortti 2024

Anna palautetta