Tule mukaan

Tapahtumat ja vilkas opiskelijaelämä ovat aktiivisen vapaaehtoistoiminnan ansiota. Sen mahdollistaminen onkin ylioppilaskuntamme tärkeimpiä tehtäviä. Käytännössä se tarkoittaa rahallisia toiminta-avustuksia ja toimijoille suunnattuja neuvoja ja palveluita. Tavoitteemme on, että jäsenistämme jokainen löytäisi mielekästä tekemistä opiskelunsa oheen.

Tapahtumat

Haluatko tavata opiskelijoita kaikilta kampuksilta, tutustua poikkitieteellisesti järjestöihin ja nauttia yhteisöllisyydestä yliopiston kampuksilla, kaupungin kaduilla, puistoissa ja yökerhoissa? Tule tapahtumiimme!

Tutustu tapahtumiin

Valiokunnat yhteisen hyvän puolesta

Valiokunnat keskittyvät HYYn eri osa-alueiden toiminnan ideointiin ja toteuttamiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tapahtumien järjestämistä, järjestöjen tukemista, koulutuspolitiikassa vaikuttamista ja yliopistoyhteisömme kehittämistä.

Tutustu valiokuntiin

Jokaiselle jotakin: piirissämme toimii yli 250 opiskelijajärjestöä!

Kaikille avoin järjestötoiminta kartuttaa käytännön kokemuksia ja tuo yhteen samanhenkisiä ystäviä. Tekemistä löytyy aine- ja tiedekuntajärjestöistä, osakunnista sekä politiikasta, musiikista, urheilusta ja kulttuurista kiinnostuneille. Jos omaa järjestöä ei löydy, voit perustaa sellaisen!

Löydä itsellesi järjestö

Olemme aktiivisen toimijan tukena

Tarjoamme toimijoille alkuvuodesta haettavaa toiminta-avustusta sekä erillisiä järjestölehti- ja kalustehankintatukia. Taloudellisen avun lisäksi valiokuntien ja järjestöjen saatavilla on vuokrattavia tiloja ja tavaroita sekä yhdistystoimintaan perehdyttävä järjestöwiki.

Järjestötoimijalle Edustajistotoimijalle Valiokuntatoimijalle Opiskelijaedustajalle

Hyödyllisiä linkkejä