Jäsenpalvelut

Jokainen Helsingin yliopistossa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa suorittava opiskelija on ylioppilaskuntamme jäsen. Yhteensä meitä on 27 000, kaikki opiskelijoita. Vuosittaista jäsenmaksua vastaan tarjoamme lukuisia palveluita ja etuja.

Ilmoittautumalla jäseneksi voit hyödyntää lukuisia etuja ja palveluita

Tarjoamme etuja ja järjestämme palveluita opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi yliopistoon, ja siten myös liittyneet ylioppilaskuntamme jäseniksi. Jäseneksi ilmoittaudutaan lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä maksettavalla jäsenmaksulla. Olitpa sitten perustutkinto-, jatko- tai vaihto-opiskelija, olet tervetullut jäseneksemme!

Lisätietoa jäsenyydestä ja jäsenmaksusta

Lukuvuosi-ilmottautuminen

Opiskelijakortti toimii todisteena opiskelijuudesta

Lukuvuosi-ilmoittautumisen ja jäsenmaksun suorittaneena voit tilata itsellesi opiskelijakortin. Kortti on saatavilla sekä digitaalisena että fyysisenä, maksuominaisuudella tai ilman. Opiskelijakortti aktivoidaan vuosittain lukuvuositarralla, jonka voit noutaa palvelutoimistoltamme tai väliaikaisista tarranjakopisteistä.

Lisätietoa opiskelijakortista

Tilaa opiskelijakortti Frankilta

Nouda lukuvuositarra

Selviytymisopas sujuvoittaa opiskelijaelämää

Jos akateeminen vapaus mietityttää, löydät helpotusta opiskelijan selviytymisopppaastamme. Opas vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin muun muassa toimeentulosta, asumisesta, julkisesta liikenteestä, terveydestä ja hyvinvoinnista.

Selviytymisopas

HYYn jäsenpalvelut

Muut opiskelijaedut ja -palvelut