Kontakta oss

Har du något att säga till HUS styrelse? Vill du kontakta vår servicebyrå? Behöver du en intervjuperson för din nyhet? På denna sida hittar du en sammanfattning av kontaktuppgifter till våra tjänster, styrelse och personal.

Medlemtjänster

Vår servicebyrå erbjuder en rad olika tjänster till våra medlemmar och till föreningar inom HUS krets.

Lilla HUS är vår barnpassningstjänst som erbjuder tillfällig barnpassning för HUS medlemmar.

HUS har två trakasseriombud som erbjuder stöd till studentkårens medlemmar som har upplevt trakasserier, ofredande, mobbning, diskriminering eller annat osakligt bemötande. Du kan också anmäla trakasserier med hjälp av blanketten för anmälan av trakasserier.

Servicebyrån Lilla HUS Trakasseriombud Blankett för anmälan om trakasserier

Ledning

Intressebevakning

Föreningar, evenemang och gemenskap

Kommunikation

Medlemstjänster och arkiv

Media

HUS driver studenternas ärenden. Vi tror att en rättvisare värld byggs upp av lyckliga studenter. Därför är det speciellt viktigt att ta hand om studenterna. Vi för också in studenternas röster i samhällsdebatten.

STT Info Aktuellt

Kontaktpersoner för media

Samarbete

Vi tillhandahåller tjänster och förmåner och ordnar evenemang så att studenter skulle kunna satsa på det väsentliga: studier och studentliv. Våra medlemmar omfattar cirka 25 000 studenter från olika discipliner och bakgrunder vid Helsingfors universitet. Dessutom finns det cirka 250 studentföreningar inom HUS krets, vilket garanterar ett aktivt studentliv. Skulle du vilja arbeta med oss?

Kontaktpersoner för samarbetspartnern

Ge oss feedback