Stäng

Vi söker en evenemangsproducentvikarie!

10.1.2020

Vi söker en evenemangsproducentvikarie!

NYHETER

Sök jobbet som producentvikarie senast 2 februari.

 

Hej! Vi är Studentkåren vid Helsingfors universitet, bland kompisarna HUS.  Vi är ett offentligrättsligt samfund med 27 000 universitetsstuderande som medlemmar, och verkar som intressebevaknings- och serviceorganisation för sina medlemmar och medlemsföreningar.

Skulle du vilja planera och utveckla inflytelserika och studentvänliga evenemang för en universitetsgemenskap på 27 000 studenter? Har du skaffat dina sporrar från studentföreningarnas evenemangsverksamhet? Har du redan erfarenhet av att arrangera betydande studentevenemang? Njuter du av projektledning och av att verka bland frivilliga? Behärskar du grunderna i evenemangskommunikation och kommunikation på sociala medier? Vill du ta ditt kunnande till en ny nivå? Om du svarade ja på dessa frågor vill vi ha dig med i vår avspända och kunniga arbetsgemenskap!

Vi söker en heltidsanställd producentvikarie till vår gemenskap, för en arbetsledighet, genast eller enligt överenskommelse fram till den 18 oktober 2020.

 

Som producent ansvarar du för att producera studentkårens största evenemang såsom Tutor- och Gulisäventyret, Öppningskarnevalen och Flora, samt för projektledning och budget gällande produktionerna. Du har en aktiv kontakt med studentkårens intressentgrupper vid bland annat Helsingfors universitet och befrämjar självständigt studentkårens evenemangsverksamhet tillsammans med HUS styrelsemedlemmar och frivilliga. Du informerar aktivt och entusiastiskt om evenemangen. Vid sidan av att arrangera kulturevenemang ansvarar du för mottagandet av tutorer och nya studenter vid universitetet.

 

Vi är:

 • En studentkår med ungefär 27 000 medlemmar
 • En innovativ, effektiv och framstegsvänlig förnyare av studentkulturen
 • En engagerad och ungdomlig arbetsgemenskap bestående av bland annat 8 sakkunniga och 12 styrelsemedlemmar, som sköter saker tillsammans på ett sakkunnigt och avspänt sätt.

 

Av dig förväntar vi:

 • Grundkännedom om studentkultur- och evenemang
 • Intresse för att arrangera mottagandet av  tutorer och nya studenter
 • Kommunikativa färdigheter och vilja att utvecklas som kommunikatör
 • Ett noggrant arbetssätt, förmåga att behärska stora helheter och projekt
 • Vilja att utvecklas som evenemangsproduktionsexpert
 • Ett självständigt grepp, lednings-, teamarbetes- och problemlösningsförmåga
 • Högskolestudier

Som fördel ser vi kunskaper i svenska och engelska

Dessutom är kännedom om evenemang som ordnas av HUS särskilt meriterande

 

Vi ger dig:

 • Intressanta, självständiga och utmanande arbetsuppgifter
 • Lön enligt studentkårernas kollektivavtal med eventuella utbildnings- och erfarenhetstilläggFlexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete
 • Härliga kolleger

 

Ansökningstiden går ut söndagen den 2 februari kl. 23:59. Skicka din meritförteckning och en kort, fritt formulerad  ansökan till adressen hallinto@hyy.fi med rubriken ”Producent”. Platsen kan fyllas redan innan ansökningstidens utgång när vi hittar en lämplig person. Intervjuerna strävas att ordnas på tisdag den 4 februari.

 

HUS betonar mångfald och likabehandling i sin verksamhet. Vi efterlyser så många sökande med olika bakgrunder som möjligt. I ansökningens första skede behandlas ansökningarna anonymiserat.

 

Tilläggsinformation:

Generalsekreterare Aaro Riitakorpi

0400 816 426

aaro.riitakorpi@hyy.fi