20.10.2020

HUS152-årssändning firar studentgemenskapen och 150-åriga Gamla studenthuset!

UUTINEN

Det här året önskar vi alla studerande vid Helsingfors universitet och studentkårsvänner välkomna att fira Studentkåren vid Helsingfors universitets 152-årsdag med distansuppkoppling! Den första årsfestsändningen i vår historia börjar på torsdag 26.11 kl. 19.  Det är en betydelsefull dag, då studentkulturens legendariska centrum Gamla studenthuset fyller 150 år just den dagen.

I och med det nya formatet förändras årsfesten i en mer galalik riktning. Sändningsföljarna får på förhand föreslå  årets föreningshjältar,- bragder och lärare. De offentliggörs och belönas under sändningen. Vi får även höra värdefulla, överraskande och aktuella tal och både studenters och hedersgästers hyllningar. Utöver det sätter vi oss in i Gamla studenthusets händelserika historia ur studentkultursperspektiv.

Kvällen kulmineras av en inhemsk toppartists live-uppträdande och årsfestefterfest där vi får släppa loss årest fartfylldaste distansparty under leding av DJ. Det är även möjligt att delta i den officiella årsfestchatten under hela festkvällen.

Vi uppmuntrar alla HUS medlemmar och studentkårsvänner att delta på årets årsfest med distansuppkoppling. Hjärtligt välkommen att följa HUS152-årsfestsändning torsdagen den 26 november kl. 19-22!

Du kan anmäla dig som deltagare till årsfestsändningsdeltagare här: https://www.lyyti.fi/reg/hyy152/se

Du kan föreslå Föreningshjältar här och delta i Föreningstävlingen här. Vinnarna publiceras på HUS årfestsändingen på torsdag 26.11 och belönas med ett pris á 100 euro.