20.10.2020

HYY152-vuosijuhlalähetyksessä juhlitaan opiskelijayhteisöä ja 150-vuotiasta Vanhaa ylioppilastaloa!

UUTINEN

Tänä vuonna haluamme kutsua jokaisen Helsingin yliopiston opiskelijan ja ylioppilaskunnan ystävän juhlimaan 152 vuotta täyttävää Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaa etäyhteyden välityksellä! Historiamme ensimmäinen vuosijuhlalähetys pyörähtää käyntiin torstaina 26.11. klo 19. Päivä on merkittävä, sillä opiskelijakulttuurin legendaarinen keskus Vanha ylioppilastalo täyttää juuri tuona päivänä 150 vuotta.

Uuden formaatin myötä myös vuosijuhla uudistuu enemmän gaalamaiseen suuntaan. Lähetyksen seuraajat pääsevät etukäteen ehdottamaan tämän vuoden ansioituneimpia järjestösankareita, -tekoja ja opettajia. Heidät julkistetaan ja palkitaan lähetyksen aikana. Kuulemme myös arvokkaita, yllätyksellisiä ja ajankohtaisia puheita sekä tervehdyksiä niin opiskelijoilta kuin myös kunnianarvoisilta vierailtamme. Tämän lisäksi perehdymme Vanhan ylioppilastalon vaiherikkaaseen historiaan opiskelijakulttuurin näkökulmasta.

Ilta huipentuu kotimaisen huippuartistin live-esiintymiseen ja vuosijuhlien jatkoihin, joilla päästämme irti vuoden vauhdikkaimmat etäbileet DJ:n johdolla. Koko juhlaillan ajan on myös mahdollista osallistua viralliseen vujuchatiin!

Kannustamme jokaista HYYn jäsentä ja ylioppilaskuntamme ystävää osallistumaan tämän vuoden vuosijuhlan viettoon etäyhteyden välityksellä. Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan HYY152-vuosijuhlalähetystä torstaina 26.11. klo 19-22!

Voit ilmoittautua mukaan juhlalähetyksen osallistujaksi täältä: https://www.lyyti.in/hyy152 

Voit ehdottaa vuoden Järjestösankaria täällä ja Järjestötekoja täällä. Voittajat julkistetaan 26.11. vuosijuhlalähetyksessä ja kunkin kategorian voittaja palkitaan 100 euron palkinnolla.