21.10.2020

Järjestökilpailu ja järjestösankarit 2020

Järjestökilpailun voittajat ja Järjestösankarit on julkistettu!

Järjestökilpailun voittajat valittiin järjestövaliokunnan luotsaamassa valintatilaisuudessa tiistaina 10.11. Sekä kilpailun voittajat että kaikki 17 upeaa järjestösankaria julkistettiin torstaina 26.11. suorassa HYY152-vuosijuhlalähetyksessä. Vuoden haalarimerkki -kategorian voittaja valittiin vuosijuhlalähetyksen aikana äänestämällä kahden finaalistin välillä.

Onnittelut vielä kaikille!

  • Vuoden järjestölehti: Minervapöllö 3/2020, Dilemma ry
  • Vuoden haalarimerkki: Kopeda ry
  • Vuoden ympäristöteko: Dilemma ry
  • Vuoden opintoteko: Katharsis ry
  • Vuoden yhteisöteko: Kompleksi ry
  • Vuoden sitsilaulu: Sitseillä viinaa, Kopeda ry

 


 

HYYn järjestövaliokunnan organisoima järjestökilpailu on auki 8.11. klo 12.00 asti!

Tänä vuonna voittajia etsitään kuudessa eri kilpailukategoriassa, joiden lisäksi etsitään järjestösankareita. Kilpailuun lähetettävän teon tai tuotoksen tulee olla toteutettu aikavälillä 1.11.2019-31.10.2020.

Osallistumisen ja ilmiantamisen takaraja on sunnuntaina 8.11. kello 12.00. Myöhästyneitä osallistumisia ei huomioida.

Järjestökilpailun voittajat valitaan HYYn jäsenille ja HYYn piirissä toimivien järjestöjen jäsenille avoimessa tilaisuudessa tiistaina 10.11. klo 16.00 Zoomissa. Voittajat ja järjestösankarit julkistetaan 26.11. järjestettävässä HYYn vuosijuhlalähetyksessä. Kilpailun voittajat palkitaan 100 euron suuruisilla palkinnolla.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake sekä toimittamalla pyydetty materiaali tehtävänannon mukaisesti.

  • Fyysinen materiaali toimitetaan HYYn palvelutoimistoon saatekirjeen kera. Huomioikaa, että fyysisesti lähetetyn materiaalin tulee olla palvelutoimistossa viimeistään perjantaina 6.11. Vastaanottajaksi merkitään HYYn järjestövaliokunta / Kilpailukategorian nimi.
  • Sähköinen materiaali toimitetaan saatekirjeineen järjestövaliokunnan sähköpostiosoitteeseen jarjestovaliokunta@hyy.fi. Viestin otsikossa mainitaan kilpailukategorian nimi.
  • Saatekirjeestä on käytävä ilmi kilpailukategoria, osallistuva järjestö sekä yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Toimitettua materiaalia ei palauteta.

Osallistu järjestökilpailuun!
Ilmianna järjestösankari!

 

Lisätietoa

jarjestovaliokunta@hyy.fi

Riku Kallio
valiokunnan puheenjohtaja
riku.kallio@helsinki.fi
0505500620.

 

Järjestösankarit

 

Tiedätkö järjestötoimijan, jonka hurjaa työpanosta, positiivista asennetta tai uskomatonta innovatiivisuutta olet ihaillut? Tiedätkö toimijan jota ilman esimerkiksi järjestösi äärimmäisen tarpeellinen sääntöuudistus olisi jäänyt ikuisiksi ajoiksi kesken, jäsenrekisterinne olisi sekalainen kokoelma hukkuneita papereita tai tilat jäisivät aina jälkeenne sotkuisiksi kun muut juoksevat viimeiseen bussiin? Näistä tai muista syistä, voit nyt ilmiantaa järjestösankarin, jotta hän saisi ansaitsemansa tunnustuksen tekemästään työstä!. Järjestösankarin ilmiannon voi tehdä yksin tai yhdessä porukalla, vaikka koko järjestön voimin. Sankarin ansiot voivat olla niin pelkästään tältä vuodelta kuin pidemmältäkin aikaväliltä.

Ilmiantaminen tapahtuu Järjestösankarit 2020 -lomakkeen kautta. Lomakkeeseen täytetään järjestösankarin ja ilmiantajan tiedot sekä vapaamuotoiset perustelut tunnustukselle. Järjestösankarit palkitaan kunniakirjoilla, joihin painetaan ilmiantajan kirjoittamat perustelut sankaruudelle.

 

Kilpailukategoriat

 

Vuoden järjestölehti

Parhaan järjestölehden etsintä on taas alkanut! Onko se tänä vuonna juuri teidän lehtenne? Osallistu Vuoden järjestölehti -kilpailuun ja se selviää!

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailu 2020 -lomake sekä toimittamalla lehdestä yksi painettu tai digitaalinen painos järjestövaliokunnalle saatekirjeen kera.


Vuoden haalarimerkki

Onko järjestöllänne uskomattoman upea, nerokkaan piikikäs, hulvattoman hauska tai muuten vaan paras haalarimerkki? Mikäli vastasitte KYLLÄ, osallistukaa järjestönne kanssa  Vuoden haalarimerkki -kilpailuun!

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailut 2020 -lomake sekä lähettämällä haalarimerkki järjestövaliokunnalle. Myös hyvälaatuinen kuva haalarimerkistä riittää. Haalarimerkin (fyysinen tai kuva) mukaan liitettävään saatekirjeeseen voi myös kirjoittaa lyhyen vapaamuotoisen kuvauksen merkistä.

Finalistit valitaan tiistaina 10.11. järjestettävässä valintatilaisuudessa. Voittaja valitaan finalistien joukosta suorassa lähetyksessä HYYn vuosijuhlalähetyksessä torstaina 26.11.


Vuoden sitsilaulu

On jälleen aika valita vuoden hulvattomin, tarttuvin ja osuvin sitsilaulu! Osallistuvan kappaleen tulee olla vähintään uusi sanoitus, mutta myös uudet sävelmät ovat tervetulleita. Laulun tulee olla sitseille soveltuva, muuten kappaleen aihe on vapaavalintainen. Kappaleen tulee olla kirjoitettu 1.11.2019-31.10.2020 ja se voi olla vielä esittämätön.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailu 2020 -lomake ja toimittamalla järjestövaliokunnalle laulun sanat ja käytetyn sävelmän nimi. Uuden sävelmän kohdalla tulee toimittaa myös nuotit. Lisäksi on kannustettavaa, että osallistujat toimittavat jonkinlaiseen äänitteen kappaleesta esitetyssä muodossa. Äänitteen voi toimittaa joko sähköisesti tai fyysisesti (esim. CD-levy).


Vuoden opintoteko

HYYn opintovaliokunta haluaa kannustaa järjestöjä ja opiskelijoita edunvalvontaan ja käytännön tekoihin opiskelijoiden oikeuksien parantamiseksi. HYYn opintovaliokunta palkitsee koulutuspolitiikan sankarin Vuoden opintoteko -palkinnolla! Ilmianna siis opintovaikuttamisen superteko, opintoedustamisessa menestynyt porukka, huikee hallopedi tai vaikkapa opintoarkeasi parantanut projekti!

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailu 2020 -lomake ja lähettämällä kuvaus teoista tai toiminnasta järjestövaliokunnalle.


Vuoden ympäristöteko

HYYn Ympäristövaliokunta palkitsee Vuoden ympäristöteko -palkinnolla järjestön, joka on huomioinut ympäristön osana toimintaansa ja kehittänyt ympäristön kannalta hyviä toimintamalleja tai ympäristömyönteisiä tekoja. Toimintamalli tai teko on vaikuttava, kekseliäs ja helposti sovellettavissa. Se on positiivinen ja kannustaa ympäristöystävälliseen toimintaan järjestön jäsenten keskuudessa. Jaa kanssamme vuoden paras ympäristöteko!

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailu 2020 -lomake ja lähettämällä kuvaus teoista tai toiminnasta järjestövaliokunnalle.


Vuoden yhteisöteko

HYYn yhteisönkehittämisvaliokunta haluaa nostaa esille järjestöjen tärkeää työtä yhteisöllisyyden edistämiseksi, kun korona-aika on ajanut poikkeuksellisiin haasteisiin esimerkiksi ihmisten kohtaamisessa. Esimerkillinen teko yhteisön tuomiseksi yhteen palkitaan Vuoden yhteisöteko -palkinnolla! Millä keinoilla teidän yhteisö on tuonut jäseniään yhteen ja tukenut toisiaan? Kerro se meille! Jaamme tarinat mielellämme koko yliopistoyhteisölle.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä Järjestökilpailu 2020 -lomake ja lähettämällä kuvaus teoista tai toiminnasta järjestövaliokunnalle.