13.3.2024

HUS servicebyrå återvänder till Nya studenthuset

NYHET

Vår servicebyrå har på grund av renoveringen av Nya studenthuset under en lång tid befunnit sig på annat håll. I slutet av mars är det dags att återvända hem.

HUS servicebyrå flyttar från Brunnsgatan tillbaka hem till Nya studenthuset till adressen Mannerheimvägen 5 B, 2:a våningen. Ingången är på Mannerheimvägen och dörren ligger bredvid butiken L’Occitane. Vår servicebyrå är stängd medan flytten pågår den 20–22 mars 2024. Servicebyrån betjänar på den nya adressen från och med måndagen den 25 mars 2024. Även om platsen är ny är servicebyråns öppettider och tjänster samma som tidigare.

”Vi har väntat länge på att vår servicebyrå ska återvända hem. Våra utrymmen har planerats särskilt med tanke på servicebyråns behov, så vi tror att kundupplevelsen kommer att bli ännu bättre än tidigare tack vare flytten”, säger HUS ekonomi- och servicechef Anna Laurila.

HUS servicebyrå tillhandahåller olika slags medlems- och föreningstjänster. HUS medlemmar kan till exempel komma till servicebyrån efter läsårsdekalen till studiekortet. Nycklar och saker till föreningsutrymmena delas också ut på servicebyrån.

Servicebyrån har i cirka fyra år funnits i olika tillfälliga lokaler på Brunnsgården med omnejd på grund av renoveringen av Nya studenthuset. Orsaken till renoveringen har varit den nya hotellverksamheten som inleds i Nya studenthusets lokaliteter. Renoveringen är nu färdig och Hotel NH Helsinki Grand Hansa öppnar våren 2024.

Mer information

Anna Laurila
ekonomi- och servicechef
anna.laurila@hyy.fi