13.3.2024

HYYn palvelutoimisto palaa Uudelle ylioppilastalolle

UUTINEN

Palvelutoimistomme on ollut Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi pitkällä evakkoretkellä. Kotiinpaluun aika koittaa maaliskuun lopulla.

HYYn palvelutoimisto muuttaa Kaivokadulta takaisin kotiinsa Uudelle ylioppilastalolle osoitteeseen Mannerheimintie 5 B, 2. kerros. Sisäänkäynti on Mannerheimintiellä L’Occitanen myymälän viereisestä ovesta. Muuton aikana 20.–22.3.2024 palvelutoimistomme on suljettu. Palvelutoimistomme palvelee uudessa osoitteessa maanantaista 25.3.2024 alkaen. Vaikka paikka on uusi, ovat palvelutoimiston aukioloajat ja palvelut samat kuin ennenkin.

”Palvelutoimistomme kotiinpaluuta on odotettu jo pitkään. Omat tilamme on suunniteltu erityisesti palvelutoimiston tarpeisiin, joten uskomme asiakaskokemuksen parantuvan entisestään muuton myötä”, kertoo HYYn talous- ja palvelupäällikkö Anna Laurila.

HYYn palvelutoimisto tarjoaa erilaisia jäsen- ja järjestöpalveluja. HYYn jäsenet voivat esimerkiksi hakea lukuvuositarran opiskelijakorttiin palvelutoimistosta. Järjestötilojen avainten ja tavaroiden luovutukset tehdään myös palvelutoimistolla.

Palvelutoimisto on toiminut Kaivopihalla ja sen läheisyydessä eri väistötiloissa noin neljä vuotta Uuden ylioppilastalon remontin vuoksi. Remontin taustalla on ollut uuden hotellitoiminnan aloittaminen Uudella ylioppilastalolla. Nyt remontti tulee päätökseensä, ja Hotel NH Helsinki Grand Hansa aukeaa keväällä 2024.

Lisätietoja

Anna Laurila
talous- ja palvelupäällikkö
anna.laurila@hyy.fi