17.6.2020

Gulisveckan fyller tomrummet som Öppningskarnevalen och Gulisäventyret lämnat

Gulisveckan är ett helt nytt evenemang som ordnas helt och hållet på distans 21-25.9.2020. Syftet med Gulisveckan är att ge gulnäbbarna möjlighet att bekanta sig med HUS verksamhet, studentföreningarna och universitetsaktörerna på ett enkelt och tryggt sätt- utan att glömma trevligheter!

Under evenemangsveckan är det meningen att speciellt lyfta fram studentföreningarna, för normalt har föreningarna nått gulnäbbarna på Öppningskarnevalen. Det är viktigt att föreningarna och gulnäbbarna hittar varandra så att alla kan hitta sin plats i universitetsgemenskapen.

Gulisveckan genomförs genom att utnyttja kanaler för social media, HUS webbplats, mobilapplikationer och livestream.

Gulisutmaningen ordnas fredag den 25 september

Gulisäventyret har omarbetats till en liten men naggande god distansversion vars syfte är att presentera väsentliga aktörer för gulnäbbarna i form av roliga, involverande kryssuppgifter- på samma sätt som på Gulisäventyret. Den märkbara skillnaden mellan evenemangen är att på Gulisutmaningen kan kontrollerna utföras var som helst och när kontrollerna planeras framhålls att begränsningarna och rekommendationerna som corona medfört beaktas. Gulisutmaningen genomförs så att gulnäbbarna kan utföra kontrollerna antingen ensam eller i max åtta personers lag. Anmälan för kontrollarrangörer öppnar under sommaren och är öppen fram till slutet av augusti.

Gulisutmaningen infaller på fredag den 25 september under Gulisveckan och pågår fram till ungefär kl. 23 med efterfest. Efterfesten ordnas som livestream och som artist ses ett inhemskt band som fått stort uppsving.

Få de färskaste nyheterna bland de första genom att följa:
Facebook-evenemang
HUS på Facebook
HUS på Instagram

Kontakt
Susanne Salo, evenemangsproducent
susanne.salo@hyy.fi