17.6.2020

Fuksiviikko paikkaamaan Avajaiskarnevaalien ja Fuksiseikkailun jättämää tyhjiötä

Fuksiviikko on kokonaan uusi ja täysin etänä toteutettava tapahtuma, joka järjestetään 21.-25.9.2020. Tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa fuksien tutustuminen HYYn toimintaan, opiskelijajärjestöihin ja yliopiston toimijoihin helposti ja turvallisesti – hauskanpitoa unohtamatta!

Tapahtumaviikon aikana on tarkoitus nostaa erityisesti opiskelijajärjestöjä esille, sillä normaalisti järjestöt ovat tavoittaneet fuksit nimenomaan Avajaiskarnevaalien kautta. On tärkeää, että järjestöt ja fuksit löytävät toisensa, jotta jokainen voi löytää oman paikkansa yliopistoyhteisöstä.

Fuksiviikko toteutetaan hyödyntäen sosiaalisen median kanavia, HYYn nettisivuja, mobiilisovellusta ja livestriimausta.

Fuksihaaste järjestetään perjantaina 25.9.

Fuksiseikkailusta on muokattu tälle vuodelle pieni ja pippurinen etäversio, jonka tarkoituksena on esitellä fukseille oleellisia toimijoita hauskoilla osallistavilla rastitehtävillä – samaan tapaan kuin Fuksiseikkailussakin. Tapahtumien merkittävä ero on se, että Fuksihaasteessa rasteja pystyy suorittamaan missä tahansa ja rastien suunnittelussa korostetaan koronan tuomien rajoitusten ja suositusten huomioimista. Fuksihaaste toteutetaan niin, että jokainen fuksi pystyy suorittamaan rasteja joko yksin tai maksimissaan kahdeksan hengen joukkueena. Rastinpitäjien ilmoittautuminen aukeaa vielä kesän aikana ja on auki aina elokuun loppuun saakka.

Fuksihaaste ajoittuu Fuksiviikolla perjantaille 25.9. ja se kestää jatkoineen noin kello 23.00 saakka. Jatkot järjestetään livestriiminä ja esiintymässä nähdään kovaa nousua tekevä kotimainen yhtye.

EDIT: Fuksihaasteen jatkostriimi on valitettavasti jouduttu perumaan. Fuksihaasteen jälkeen katsotaan kuitenkin haasteen parhaita paloja ja julkaistaan pukukilpailun voittajat Instagramissa @hyy_hus!

Kuule tuoreimmat uutiset ensimmäisenä ottamalla seurantaan:
Facebook-tapahtuma
HYY Facebookissa
HYY Instagramissa

Yhteydenotot
Susanne Salo, tapahtumatuottaja
susanne.salo@hyy.fi