5.4.2023

Floradagen firas i år i Vik

NYHET

Studenterna och personalen vid Helsingfors universitet firar i år sin gemensamma vårfest Flora fredagen 12.5 på campus i Vik!

Flora är HUS och Helsingfors universitetets gemensamma vårfest som turas på campusen. År 2023 firas Flora på Vik campus!

Evenemanget ordnas som ett samarbete mellan HUS, Helsingfors universitet och fakultetsföreningarna i Vik. Det kommer med andra ord att bjudas på ett mångsidigt och intressant program på campusområdet. Vi får ta del av olika musikuppträdanden och kvällen bjuder också på en överraskningsgäst! Det bjuds på mat och dryck av många olika slag, så alla hittar säkert något läckert bland allt som dukats upp!

Flora intar i år campus i Vik och närmare bestämt entréhallen i EE-huset och gårdsområdet. På Flora-festen får du njuta av musik, mat och dryck samt program av olika slag! Om du vill kan du dessutom bekanta dig med intressanta utrymmen och vetenskapsområden på campus i Vik genom att delta i campusrundturerna. Du anmäler dig separat till campusrundturerna och du kan delta i dem även om du inte kommer på festen.

Anmälan till Floradagen öppnar 12.4. kl. 14.00. Var snabb! Platserna fylls rekordsnabbt!

 

Mer information

Pia Blomstén
producent
050 534 2963
pia.blomsten@hyy.fi