5.4.2023

Floran päivää juhlitaan tänä vuonna Viikissä

UUTINEN

Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteistä kevätjuhlaa Flora päästään tänä vuonna juhlimaan Viikin kampuksella perjantaina 12.5.!

Floran päivä on perinteinen Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen kevätjuhla. Flora kiertää kampukselta toiselle vuosittain ja vuonna 2023 Floraa juhlitaan Viikin kampuksella!

Tapahtuma järjestetään yhdessä HYYn, Helsingin yliopiston ja Viikin tiedekuntajärjestöjen kanssa, joten tiedossa on monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa ympäri tapahtuma-aluetta. Lavalla nähdään musiikkiesityksiä ja illan kruunaa yllätysesiintyjä! Tarjolla on ruokaa ja juomaa moneen makuun, joten kaikille löytyy varmasti jotain herkkuja tästä kattauksesta!

Florassa pääset nauttimaan musiikista, ruoasta ja juomasta sekä erilaisesta ohjelmasta! Lisäksi pääset halutessasi tutustumaan Viikin kampuksen mielenkiintoisiin tiloihin ja aloihin kampuskierrosten kautta. Kampuskierroksille ilmoittautuminen tapahtuu erikseen ja voit osallistua niihin, vaikket itse juhlaan tulisikaan.

Ilmoittautuminen Floraan aukeaa 12.4. klo 14.00. Ole nopea, sillä paikat täyttyvät supernopeasti!

 

Lisätietoja

Pia Blomstén
tuottaja
050 534 2963
pia.blomsten@hyy.fi