27.8.2021

Bli vår årsfestmarskalk!

NYHET

Vill du vara med och förnya HUS årsfest? – Bli vår årsfestmarskalk!

Imponerande, överraskande, berörande, fnissig, storslagen?  Hur ser den absolut bästa HUS-årsfesten ut enligt dig?  Vill du ha konfetti och glitter eller någon annat?  Är du bra på att arrangera fester? Du kan söka jobbet som årsfestmarskalk ensam eller tillsammans med en kompis.

Årsfesten hålls lördag 27.11, den firas i form av en traditionell årsfest med supé.  Årsfestmarskalkerna samlar ihop ett årsfestteam, deltar i planeringen av festen och ansvarar för det praktiska genomförandet. Årsfestmarskalkerna får ett arvode på 1500 euro. Årfestmarskalkerna får dessutom 10 procents provision på alla sponsorintäkter som de förhandlar fram. Det här jobbet kräver flytande finska eller engelska.

Fritt formulerade ansökningar skickas till adressen hallinto@hyy.fi med rubriken ”Årsfestmarskalk 2021” senast 12.9.2021 före kl. 23.59. Intervjuer hålls 14.9 och årsfestmarskalk väljs 17.9. Arbetet börjar på veckan 38 eller enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid mångfald och likabehandling i vår verksamhet. Vi önskar därför att så många som möjligt med olika bakgrunder söker platsen. Ansökningarna behandlas anonymt i det första rekryteringsskedet.

Mer information: Arttu Lehtinen, producent, arttu.lehtinen@hyy.fi, tfn. 050 537 2831