7.2.2024

Järjestötiedote 1/2024

UUTINEN

  1. Virityspäivä 13.2.
  2. Järjestöjen tietojen päivittäminen
  3. Hae HYYn toiminta-avustusta!
  4. Liity HYY Järjestöinfo Telegram-kanavalle
  5. Onko jäsenistössänne perheellisiä opiskelijoita?

 

1. Virityspäivä

Oletko ensimmäistä kertaa mukana järjestötoiminnassa? Hyppäsitkö juuri uuteen pestiin? Kaipaatko vinkkejä ja inspiraatiota järjestösi virittämiseen entistäkin paremmaksi? Osallistu HYYn Virityspäivään! Virityspäivä on HYYn järjestötoimijoille suunnattu koulutustapahtuma, jossa tarkastellaan järjestötoimintaa eri näkökulmista. Toimitpa sitten harrastejärjestössä, osakunnassa, ainejärjestössä tai tiedekuntajärjestössä, löydät Virityspäivästä mahdollisuuksia oppia jotain uutta! Tule siis mukaan tiistaina 13.2. klo 15.30–19.30 Helsingin yliopiston päärakennukselle! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 11.2. mennessä.

Lue lisää

2. Järjestöjen tietojen päivittäminen

Jokaisen HYYn piirissä toimivan järjestön tulee toimittaa ajantasaiset tietonsa HYYlle vuosittain. Tiedot toimitetaan järjestöjen tietolomakkeen kautta. Lomake on täytettävä, hakee järjestösi toiminta-avustusta tai ei. Toiminta-avustusta hakevien järjestöjen tulee täyttää tietolomake viimeistään 29.2. Muiden järjestöjen tulee päivittää tietonsa 30.9. mennessä. Jos ette ole saaneet kutsulinkkiä lomakkeen täyttämiseen, ole yhteydessä janne.salokoski@hyy.fi.

3. Hae HYYn toiminta-avustusta!

Kaikille järjestöille on lähtenyt kutsu täyttää toiminta-avustuksen hakulomake! Mikäli et saanut omaasi, laita viestiä janne.salokoski@hyy.fi.

Jokainen HYYn piirissä toimiva järjestö on oikeutettu hakemaan toiminta-avustusta. Tutustu ennen hakemista toiminta-avustuksen myöntämisen ja käytön ehtoihin ja toiminta-avustuksen jakomalliin. Muista täyttää myös järjestöjen tietolomake, koska sen täyttäminen on edellytys toiminta-avustuksen myöntämiselle.

Toiminta-avustuksen hakuaika on 1.–29.2.2024. Hakulomake sulkeutuu 29.2.2024 klo 16.00. Emme käsittele myöhästyneitä hakemuksia.

Lue lisää

4. Liity HYYn Järjestöinfo Telegram-kanavalle

Kanavalla tiedotetaan nopeasti ja tehokkaasti ajankohtaisista asioista. Kanavalle liittymällä saat heti tiedon, kun Uuden ylioppilastalon remonttiin liittyen tulee uutta tietoa, Alina-salin varauskierrokset alkavat tai tilahakemuksen täyttämiseen on aikaa enää tunti.

Telegram

5. Onko jäsenistössänne perheellisiä opiskelijoita?

Pikku HYY on lastenhoitopalvelumme, joka tarjoaa tilapäistä lastenhoitoapua HYYn jäsenille. Pikku HYY toimii keskustakampuksella osoitteessa Siltavuorenpenger 3 C, sisäänkäynti sisäpihalta. Kevään vakiaikoja voi varata sähköpostitse pikkuhyy(at)hyy.fi.

Lue lisää