23.3.2023

Kom med i HUS utskott för utvecklingssamarbete!

NYHET

Är du intresserad av globalt ansvar och jämlikhet? Vill du påverka i globala frågor på hemmaplan? Kom med i HUS utskott för utvecklingssamarbete!

HUS utvecklingssamarbetsutskott ordnar Veckan för hållbar utveckling, deltar i festivalen Världen i byn, ger ut tidningen Kimppu som publicerar artiklar på temat utvecklingssamarbete och koordinerar HUS utvecklingssamarbetsprojekt i Moçambique. Vi håller på och avslutar utvecklingssamarbetsprojektet i Moçambique, vilket betyder att vi nu planerar mycket nytt inom utskottet!

Vad kunde vi göra då det gäller utvecklingssamarbete – eller vad borde vi göra? Du har nu en möjlighet att skapa något nytt och utveckla verksamheten då det gäller HUS utvecklingssamarbete!

För att fira Moçambique-dagen ordnar utvecklingssamarbetsutskottet en välkomstkväll för nya medlemmar onsdagen 29.3 kl. 18 i Alina-salen. På tillställningen får du träffa dem som är aktiva inom utskottet och tillsammans kan ni fundera på vad utvecklingssamarbetsutskottet kunde fokusera på i framtiden. Vi presenterar också Moçambique-projektet under kvällen.

Anmäl dig senast 28.3.!