5.9.2019

Tule tutustumaan valiokuntiin!

Innostaako sinua tapahtumatuotanto, ympäristöasiat, järjestötoiminta tai vaikkapa kehitysyhteistyö? Lähde mukaan HYYn valiokuntien toimintaan! Valiokunnissa pääset tekemään juuri sinua kiinnostavia asioita ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Uusien iltoja järjestetään syys-lokakuussa, mutta toimintaan ovat ehdottomasti kaikki tervetulleita milloin vain!

Ympäristövaliokunta 10.9. klo 18

Herättävätkö ympäristöasiat sinussa halun toimia ja parantaa ympäristötietoisuutta yliopistolla? Ympäristövaliokunnassa pääset mukaan järjestämään ympäristöteemaisia tapahtumia, vierailuita kuin leffailtojakin ja viihtymään samanhenkisessä seurassa. Tule mukaan ideoimaan ja tutustumaan toimintaan!

Facebook-tapahtuma

Opintovaliokunta 11.9. klo 17

Tervetuloa Opintovaliokunnan toimintaan! Opintovaliokunta toimii osana ylioppilaskunnan edunvalvonta- ja koulutuspolitiikkatoimintaa. Toiminnassamme pääset tutustumaan muihin opintotoimijoihin, tekemään ylioppilaskunnan laajuista opintovaikuttamista ja kuulla korkeakoulupolitiikan uusista tuulista. Valiokunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki koponmieliset olitpa sitten fuksi tai kokenut järjestöhai!

Uusien illassa pääset tutustumaan toimintaamme, tapaamaan muita opintoaktiiveja ja viettämään mukavaa iltaa huikeiden tyyppien seurassa!

Facebook-tapahtuma

Tapahtumavaliokunta 12.9. klo 18

Onko sinulla palava tahto tapahtumien järkkäämiseen tai villejä ideoita tapahtumille? Oletko kyllästynyt ainaiseen teorioiden pyörittelyyn ja tahtoisit päästä käyttämään taitojasi käytännössä? Tapahtumavaliokunta HUMUssa pääset kurkistamaan HYYn tapahtumien kulisseihin ja vaikuttamaan itse niiden sisältöön! HUMUn kautta ovesi aukeaa työstämään mitä vauhdikkaampia tempauksia ja bileitä mitä parhaimmassa ryhmässä. Sinulle annetaan tilaisuus tuoda esiin omaa osaamistasi sekä pääset laittamaan omia ideoitasi pöytään osana meidän tapahtumaporukkaa. Haluamme juuri sinut mukaan!

Facebook-tapahtuma

Kampusviljelyvaliokunta 25.9. klo 17

Tomaattien kasvatusta keskustakampuksella vai kurpitsoja Kumpulassa? Kampusviljelyvaliokunta organisoi kaupunkiviljelyä eri kampuksilla ja järjestää tapahtumia toiminnasta kiinnostuneille. Viljely yhdistää opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa kesäisillä kampuksilla. Tule tutustumaan toimintaan!

Facebook-tapahtuma

Kehitysyhteistyövaliokunta 2.10. klo 18

Oletko kiinnostunut globaalista oikeudenmukaisuudesta? Haluaisitko lähteä mukaan HYYn valiokuntatoimintaan? Tiesitkö, että ylioppilaskuntasi tekee kehitysyhteistyötä? Ja että sillä on hanke Mosambikissa? Tule viettämään rento ilta kanssamme ja tutustumaan  kehitysyhteistyövaliokuntaan!

Facebook-tapahtuma

Kaksikielisyysvaliokunta 2.10.

Haluatko edistää ruotsinkielisyyttä yliopistolla, ylioppilaskunnassa tai vaikkapa YTHS:llä? Kaksikielisyysvaliokunnassa pääset tekemään sekä edunvalvontaa että tapahtumia. Valiokunnan vuoden tärkein tapahtuma on marraskuussa oleva ruotsalaisuuden päivä. Tule mukaan tutustumaan toimintaan!

Facebook-tapahtuma tulossa pian!

Järjestövaliokunta 7.10. klo 17

Mikä ihmeen järjestövaliokunta ja mitä se oikeastaan edes tekee? Voinko minä vaikuttaa siihen, mitä valiokunta puuhaa kuluvana vuonna?

Saat näihin kysymyksiin vastauksen saapumalla järjestövaliokunnan uusien iltaan. Tule rennosti tutustumaan järjestövaliokunnan toimintaan ja toimijoihin sekä matalalla kynnyksellä ideoimaan tulevalle vuodelle tapahtumia järjestötoimijoille!

Rohkeasti mukaan!

Facebook-tapahtuma

Yhteisönkehittämisvaliokunta 8.10.

Haluatko olla mukana tekemässä ylioppilaskunnastamme yhdenvertaisempaa, inklusiivisempaa ja avoimempaa? Oletko havainnut epäkohtia, joita haluaisit kehittää? Tehdään HYYstä entistä parempi yhteisö ja ylioppilaskunta meille kaikille!

Tule mukaan Yhteistönkehittämisvaliokuntaan (eli Code, englanninkielisestä nimestä Community Development Committee)!

Facebook-tapahtuma