13.2.2020

Tule tutustumaan valiokuntiin!

UUTINEN

Innostaako sinua tapahtumatuotanto, ympäristöasiat, järjestötoiminta tai vaikkapa kehitysyhteistyö? Lähde mukaan HYYn valiokuntien toimintaan! Valiokunnissa pääset tekemään juuri sinua kiinnostavia asioita ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Uusien iltoja järjestetään helmi-maaliskuussa, mutta ehdottomasti kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan milloin vain!

Kehitysyhteistyövaliokunta 18.2.

Tiesitkö, että ylioppilaskuntasi tekee kehitysyhteistyötä? Ja että sillä on hanke Mosambikissa? Haluaisitko ymmärtää globaalia eriarvoisuutta, ja oppia siitä lisää matalan kynnyksen ilmapiirissä?

Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan tutustumaan Kehitysyhteistyövaliokunnan toimintaan! Järjestämme uusien illan valiokunnan kokouksen yhteydessä 18. helmikuuta kello 18. Kokous järjestetään kokoustila Sparressa, Uudella ylioppilastalolla. Kokouksessa pääset konkreettisesti tutustumaan siihen, mitä valiokunnan toiminta pitää sisällään. Opiskelutaustalla tai aikaisemmalla tiedolla aiheesta ei ole väliä – voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet! Tapahtuma on avoin kaikille HYY:n jäsenille.

Ympäristövaliokunta 20.2.

Herättävätkö ympäristöasiat sinussa halun toimia ja parantaa ympäristötietoisuutta yliopistolla? Ympäristövaliokunnassa pääset mukaan järjestämään ympäristöteemaisia tapahtumia ja ekskursioita sekä viihtymään ja voimaantumaan samanhenkisessä seurassa. Keväälle on suunnitteilla kaiken tämän lisäksi kirppisappro, joka huipentuu jo perinteeksi muodostuneeseen vaatteidenvaihtotapahtumaan. Tule mukaan ideoimaan!

Ympäristövaliokunnan uusien ilta järjestetään torstaina 20.2.2020 klo 18.00 kokoushuone Sparressa, Uudella ylioppilastalolla (Mannerheimintie 5 A, 2. kerros). Tarjolla pientä naposteltavaa!

Yhteisönkehittämisvaliokunta 27.2.

Miten voisimme tehdä HYYstä entistä avoimemman ja yhteisöllisemmän? Kuinka edistää yhdenvertaisuutta? Kiinnostaako yhteisöt, yhdenvertaisuus ja osallisuus?

Tervetuloa HYYn Yhteisönkehittämisvaliokunnan, eli tuttavallisemmin Coden Uusien iltaan torstaina 27.2. klo 18! Uusien ilta pidetään Barrikaadissa osoitteessa Mechelininkatu 3D. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki! Osallistuminen ei velvoita sitoutumaan mihinkään, eikä ennakkotietoja tai kokemusta valiokuntatoiminnasta tarvita! Olet myös tervetullut esittämään ideoita!

Järjestövaliokunta 27.2.

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin yli järjestö- ja tiedekuntarajojen? Onko HYYn monipuolinen järjestökenttä sinulle lähellä sydäntä? Oli kyseessä katusitsit, järjestötoimijoiden palkitseminen tai puheenjohtajien kouluttaminen, se on järjestövaliokunnan heiniä. Tule tutustumaan meihin ja toimintaamme! Luvassa mukavaa illanviettoa ja rentoa tutustumista, tarjoiluita unohtamatta. Iltaan voit tulla avoimin mielin, eikä osallistuminen velvoita vielä mihinkään.

Iltaa vietetään torstaina 27.2. klo 18 alkaen kokoushuone Sparressa (Uuden ylioppilastalon 2. kerros, Mannerheimintie 5A). Uusien iltaan on vapaa pääsy.