29.8.2023

Tule mukaan valiokuntatoimintaan!

Uutinen

Haluatko olla mukana vaikuttamassa konkreettisella tavalla HYYn toimintaan? Tule mukaan valiokuntaan!

HYYn valiokunnat aloittavat uuden toimintakautensa syyskuussa ja valiokuntatoimintaan pääsee mukaan helposti heti valiokuntien järjestäytymiskokouksissa. Valiokunnat ovat kaikille jäsenillemme avoimia, ja toimintaan voi lähteä mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa.

Järjestäytymiskokoukset pidetään Kabinetti-kokoustilassa osoitteessa Mechelininkatu 3 D, alin kerros.

Järjestäytymiskokoukset:

Ympäristövaliokunta 25.9. klo 17.30

Ympäristövaliokunta edistää kestäviä arvoja yliopistoyhteisössä, lisää tietoutta ja kannustaa opiskelijoita ympäristövaikuttamiseen. Ympäristövaliokunta järjestää ympäristöaiheisia kampanjoita ja tapahtumia.

Kehitysyhteistyövaliokunta 26.9. klo 17.30

Kehitysyhteistyövaliokunta vastaa HYYn kehitysyhteistyöhankkeista, julkaisee Kimppu-lehteä, järjestää globaalikasvatukseen ja kehitysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia sekä pitää yllä keskustelua kehitysyhteistyöstä.

Kansainvälisyysvaliokunta 27.9. klo 17.00

Kansainvälisyysvaliokunta koostuu kansainvälisistä ja kansainvälismielisistä opiskelijoista. Valiokunta valvoo kansainvälisten opiskelijoiden etuja ja rakentaa inklusiivisempaa opiskelijayhteisöä.

Tapahtumavaliokunnan uusien ilta 3.10. klo 17.00

HYYn tapahtumavaliokunta on paikka tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneille HYYn jäsenille. Pääset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan HYYn tapahtumia sekä luomaan näköistäsi valiokunnan toimintaa.