1.9.2022

Tule mukaan HYYn valiokuntatoimintaan!

UUTINEN

Haluatko olla mukana vaikuttamassa konkreettisella tavalla HYYn toimintaan? Hae mukaan valiokuntaan!

HYYn valiokunnat aloittavat uuden toimintakautensa syyskuussa ja valiokuntatoimintaan pääsee mukaan helposti heti valiokuntien järjestäytymiskokouksissa. Järjestäytymiskokoukset pidetään Kabinetti-kokoustilassa osoitteessa Mechelininkatu 3 D. Kokouksiin voi olla mahdollista osallistua myös etänä.

Valiokunnat keskittyvät ylioppilaskuntamme eri osa-alueiden toiminnan ideointiin ja kehittämiseen. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tapahtumien järjestämistä, järjestöjen tukemista, koulutuspolitiikassa vaikuttamista ja yliopistoyhteisömme kehittämistä. Valiokunnat ovat kaikille jäsenillemme avoimia, ja toimintaan voi lähteä mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa.

Järjestäytymiskokoukset:

19.9. klo 15.30-17.00 Kaksikielisyysvaliokunta

Kaksikielisyysvaliokunta varmistaa, että ylioppilaskunta kuuluu kaikille kielellisestä taustasta huolimatta. Valiokunta tuo suomen- ja ruotsinkieliset lähemmäs toisiaan esimerkiksi järjestämällä kaksikielistä ohjelmaa HYYn tapahtumissa.

21.9. klo 18.00-20.00 Kansainvälisyysvaliokunta

Kansainvälisyysvaliokunta koostuu kansainvälisistä ja kansainvälismielisistä opiskelijoista. Valiokunta valvoo kansainvälisten opiskelijoiden etuja ja rakentaa inklusiivisempaa opiskelijayhteisöä.

26.9. klo 18.00-19.30 Ympäristövaliokunta

Ympäristövaliokunta edistää kestäviä arvoja yliopistoyhteisössä, lisää tietoutta ja kannustaa opiskelijoita ympäristövaikuttamiseen. Ympäristövaliokunta järjestää ympäristöaiheisia kampanjoita ja tapahtumia.

27.9. klo 17.00-18.30 Opintovaliokunta

Opintovaliokunta on paikka, jonne opintoasioista ja koulutuspolitiikasta kiinnostuneet opiskelijat voivat tulla saamaan tietoa, luomaan verkostoja ja keskustelemaan opintoasioista.

28.9. klo 18.00-19.30 Kehitysyhteistyövaliokunta

Kehitysyhteistyövaliokunta vastaa HYYn kehitysyhteistyöhankkeista, julkaisee Kimppu-lehteä, järjestää globaalikasvatukseen ja kehitysyhteistyöhön liittyviä tapahtumia sekä pitää yllä keskustelua kehitysyhteistyöstä.