1.10.2022

Teemu Virtanen uudeksi sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksemme

UUTINEN

Sosiaalipoliittinen sektorimme sai vahvistusta elokuussa, kun luonnontieteiden kandidaatti Teemu Virtanen aloitti toisena sosiaalipoliittisena asiantuntijana.

Teemu Virtanen vastaa HYYn kaupunkipolittiikkaan, asumiseen ja liikuntaan liittyvästä edunvalvonnassa. Näillä osa-alueilla oleellisia sidosryhmiä tulevat olemaan esimerkiksi HOAS, HSL, sekä YTHS. Tämän lisäksi työpöydällä erikoisuutena tulee olemaan tulevan vuoden eduskuntavaalit.

Teemu on valmistunut Oulun yliopistosta luonnontieteen kanditaatiksi pääaineenaan biolääketieteellinen fysiikka. Opinnoissaan hän keskittyi erityisesti syväaivosimulaatio-neurokirurgiaan. Opinnot ovat nyt jatkuneet tuotantotalouden maisteriopintoihin Oulun yliopistossa.

Opiskelijaliikkeessä Teemu on ehtinyt toimimaan jo useamman vuoden ajan. Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa hän ehti toimia hallituksen varapuheenjohtajana sekä edustajiston puheenjohtajana. Suomen ylioppilaskuntien liitossa hän toimi vuoden hallituksen jäsenenä. Ennen HYYlle siirtymistään Teemu työskenteli Haaga-Helian opiskelijakunta Helgassa edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijana. 

“Erityisesti terveys ja hyvinvointi on itselle ollu pitkään niitä ykkösjuttuja opiskelijaliikkeessä! Lisäksi tässä kiinnostaa erityisesti mahdollisuudet perehtyä asumis- ja kaupunkiteemoihin vielä paljon aiempaa syvemmin”, Teemu odottaa työhön paneutumista innolla.

Syntyjään Seinäjoelta oleva Teemu viihtyy vapaa-ajallaan pääosin keväällä uuteen kotiin muuttaneen rescuekoira Ruusan kanssa. Hänet voi tavata liikunnan merkeissä myös työajan ulkopuolella muun muassa kuntosalilla. 

Teemun edeltäjä Matias Takala siirtyi Vantaan kaupungille vastaavaksi hallintoasiantuntijaksi.

 

Lisätietoja

Teemu Virtanen

Sosiaalipoliittinen asiantuntija

teemu.virtanen@hyy.fi

050 543 9605