12.2.2021

Järjestövaliokunnan järjestäytymiskokous

Luodaan yhdessä järjestöjen näköinen järjestövaliokunta

 

Mikä on järjestövaliokunta?

HYYn valiokunnat ovat jäsenistä koostuvia toimielimiä, jossa voi osallistua ylioppilaskunnan toimintaan matalalla kynnyksellä. Järjestövaliokunta on tänä vuonna juuri sinun paikkasi toimia järjestöjen ja HYYn vuorovaikutuksen keskiössä. Valiokunta on kaikille järjestötoimijoille avoin vaikuttamisen paikka, akateemisesta iästä, järjestöhistoriasta tai henkilökohtaisesta osaamisesta riippumatta.

 

Mitä valiokunnassa tehdään?

Tänä vuonna on aika aika rakentaa jotain uutta, toimivaa ja mielekästä. Tarkoituksena on tehdä valiokunta, joka vastaa järjestöjen tarpeeseen. Keksitään yhdessä tapoja, miten voisimme palvella järjestöjä entistä paremmin ja lähdetään oikesti toteuttamaan niitä uudistuksia. Järjestövaliokunnassa ei vain kirjata pöytäkirjoihin tavoitteita, vaan tehdään aktiivisesti töitä niiden saavuttamiseksi.

 

Miten pääsen mukaan?

Valiokunta järjestäytyy 17.2. klo. 18.00 zoomissa: https://helsinki.zoom.us/j/67131040819.

Kokouksessa valiokunta valitsee itselleen puheenjohtajan, jonka johdolla toimintaa aletaan toteuttamaan yhteistyössä HYYn järjestövastaavien kanssa. Kuka vain mistä tahansa järjestöstä on tervetullut mukaan, eikä valiokuntatyöhön tarvitse sitoutua käyttämään aikaansa sen enempää, kuin itse haluaa. Nyt on juuri sinun paikkasi vaikuttaa, tule rohkeasti mukaan.

https://fb.me/e/aNOgaz9fw