26.10.2023

Järjestötiedote 5/2023

Uutinen

1. Ilmianna järjestösankari!
2. HYY155
3. Ehdota hyvää opettajaa ja ohjaajaa palkinnon saajaksi!
4. Apua arkistojen pitkäaikaissäilytykseen
5. Apua järjestöjen yhdenvertaisuustoimintaan
6. Tukea järjestötoiminnan kansainvälisyyteen


 

1. Ilmianna järjestösankari!
Tiedätkö järjestötoimijan, jonka hurjaa työpanosta, positiivista asennetta tai uskomatonta innovatiivisuutta olet ihaillut? Nyt voit ilmiantaa järjestösankarin, jotta hän saisi ansaitsemansa tunnustuksen tekemästään työstä! Järjestösankarit julkistetaan HYY155-bileissä.

Lue lisää

2. HYY155
29.11. klo 22 alkaen Apollo täyttyy kuumasta juhlatunnelmasta – vuoden säihkyvimmät opiskelijajuhlat ovat täällä! Luvassa on upeaa musiikkia ja juhlahumua aina aamun pikkutunneille asti. Puolen yön jälkeen lavan valtaa ihana Erika Vikman.

Lue lisää

3. Ehdota hyvää opettajaa ja ohjaajaa palkinnon saajaksi!
Oletko törmännyt säkenöivään luennoitsijaan, omistautuneeseen ohjaajaan tai muuten vain erinomaiseen opettajaan? Palkitsemme vuoden parhaan Helsingin yliopistossa opettavan opettajan, parhaan kansainvälisen opettajan ja parhaan ohjaajan. Lähetä ehdotus 2.11. mennessä!

Lue lisää

4. Apua arkistojen pitkäaikaissäilytykseen
Pyöriikö järjestön vanhat paperit nurkissa? Mitä aineistoja tulisi säilyttää ja miten? Tiesithän, että HYYn piirissä toimivat järjestöt voivat tallettaa arkistonsa tai osia siitä ylioppilaskunnan arkistoon. Otamme vastaan vain järjestettyjä aineistoja, mutta annamme ohjeet materiaalin läpikäyntiin ja järjestämiseen.

Lisätietoja: Sanna Supponen, arkisto@hyy.fi, 050 534 2964

5. Apua järjestöjen yhdenvertaisuustoimintaan
HYYn yhdenvertaisuusopas antaa ohjeita siihen, miten järjestössä voidaan edistää yhdenvertaisuutta. Opas tarjoaa muun muassa tukea haastavissa tilanteissa toimimiseen, kuten häirintätilanteiden selvittelyyn.

Lisätietoja: Tiia Niemi, tiia.niemi@hyy.fi, 050 543 9608

Lue lisää

6. Tukea järjestötoiminnan kansainvälistymiseen
Tuntuuko kansainvälisten opiskelijoiden tavoittaminen järjestötoiminnassa hankalalta? Tarvitsetteko tukea järjestösi kansainvälistymiseen? HYY on koonnut käytännön vinkkejä siitä, miten kv-opiskelijat voidaan huomioida järjestötoiminnassa entistä paremmin. Lisäksi ohjeissa on vinkkejä monikielisyyden edistämiseen järjestössä!

Lue lisää