14.10.2022

Järjestötiedote 10/2022

Sisältö
1 Janne Salokoski jatkaa vakituisena järjestöasiantuntijana
2 Väistyvän järjestöasiantuntijan tervehdys
3 Alina-vuorojen varauskierrokset keväälle 2023 alkavat pian
4 Ilmianna järjestösankari!
5 Haalarimerkit ja muut tuotteet Promlerista -15% alennuksella HYYn järjestöille vuonna 2022

J Ä R J E S T Ö T I E D O T E 

=============================================

Hyödyllisiä linkkejä:
HYY Moodle: https://moodle.hyy.fi
HYYn järjestöt -nettisivu: https://hyy.fi/fi/oppaat/hyyn-jarjestot

Tilankäyttöongelmat ja vaurioilmoitukset:
Palvelutoimisto: toimisto@hyy.fi, 050 551 6145.
Järjestöasiantuntija: jarjestosihteeri@hyy.fi, 050 537 3798.

 

1 Janne Salokoski jatkaa vakituisena järjestöasiantuntijana

Pari kuukautta sitten teille kerrottiin, että minä tulen sijaistamaan Jaakko Kalsketta järjestöasiantuntijana. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Jaakko ei näihin tehtäviin enää palaa kuten ylempää voi lukea, vaan minä jatkan järjestöasiantuntijan virassa vakituisesti. Tarkoituksena on myös, että järjestöasiantuntija ei tulevaisuudessa vaihtuisi ihan näin tiuhaan, vaan sähköpostiosoitteeni janne.salokoski@hyy.fi olisi pitkään käytössänne. Minun puolestani toivotan teille mitä parhainta järjestösyksyä, onnea syyskokouksiin ja fuksitapahtumiin sekä riemunkiljahduksilla höystettyjä vaalikokouksia. Ollaan yhteyksissä!

Ystävällisin terveisin,

Janne Salokoski

Järjestöasiantuntija.

 

=============================================

2 Väistyvän järjestöasiantuntijan tervehdys

Tervehdys arvoisat järjestötoimijat,

oma pestini järjestöasiantuntijana virallisesti päättyi 1.7.2022, kun siirryin sijaistamaan talous- ja palvelupäällikköä, mutta halusin vielä kirjoittaa teille ns. heipat, kun nyt viimein poistun HYYltä muihin tehtäviin.

On ollut ilo tehdä töitä kanssanne muutaman vuoden ajan. Aloittaessani keväällä 2018 ei koronasta tai muusta nykyisestä valtio- ym. sekoilusta ollut tietoakaan, mutta ihminenhän ei voi valita aikoja, joissa eletään. Nyt kun koronan varjo on jo väistynyt (tai väistymään päin ainakin) niin toivotan teille kaikille aktiivista ja onnistunutta toiminnan jälleenrakennusta. Moni perinne on saattanut kadota ja toimintatavat muuttua, mutta se on monilta osin myös hyvä asia; uusia perinteitä syntyy, toimintatavat kehittyvät, ja opiskelijapolvet toisensa jälkeen pääsevät rakentamaan opiskelijakulttuuria ja kasvamaan toimijoina. Ajat ovat haastavat, mutta luotan kykyynne luoda uutta. Te kyllä pystytte siihen.

Toivon tietysti, että noudatatte kaikkia HYYn järjestöille asettamia sääntöjä, mutta erityisesti kuitenkin toivon teille vilpittömästi kaikkea hyvää jatkoon. Nykyisillä opiskelijapolvilla on vielä edessään suuri työ laajojen ja vaikeiden kysymysten parissa ja uskon, että niiden hoitamiseen järjestötoiminta antaa teille hyviä lähtövalmiuksia. Toivottavasti pääsette tämän huomaamaan, itse olen huomannut ainakin!

Kuten Star Trek -sarjassa komentaja Spock toteaa, ”live long and prosper.”

Parhain terveisin

Jaakko Kalske, ei enää HYYstä vaan kirmaamassa muualla

=============================================

3 Alina-vuorojen varauskierrokset keväälle 2023 alkavat pian

Alina-salin varauskierrokset keväälle 2023 alkavat ennakkovarauskierroksella maanantaina 7.11. klo 12.00. Varauskierroksia on kaiken kaikkiaan kolme (3) ja järjestöt voivat saada kierroksilla yhteensä kaksi (2) vuoroa. Järjestöjen on syytä tutustua tarkasti kunkin varauskierroksen ohjeistuksiin ennen varaustoivelomakkeen täyttämistä. Virheellisesti täytetty lomake voi vaikuttaa negatiivisesti vuorojen saamiseen.

Lisätietoja ja lomakkeet löytyvät HYYn nettisivuilta.

 

Ennakkovarauskierros

Varausaika: 7.11. klo 12:00 – 13.11. klo 23:59

Varaustoiveiden käsittely: maanantai 14.11.

 

I kierros

Varausaika: 15.11. kello 12:00 – 20.11. kello 23:59

Varaustoiveiden käsittely: maanantai 21.11.

 

II kierros

Varausaika 22.11. kello 12:00 – 27.11. kello 23:59.

Varaustoiveiden käsittely: maanantai 28.11.

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä järjestöasiantuntijaan tai järjestövastaavaan (yhteystiedot HYYn nettisivuilla).

=============================================

4 Ilmianna järjestösankari!

Tiedätkö järjestötoimijan, jonka hurjaa työpanosta, positiivista asennetta tai uskomatonta innovatiivisuutta olet ihaillut? Tiedätkö toimijan, jota ilman esimerkiksi järjestösi äärimmäisen tarpeellinen sääntöuudistus olisi jäänyt ikuisiksi ajoiksi kesken, jäsenrekisterinne olisi sekalainen kokoelma hukkuneita papereita tai tilat jäisivät aina jälkeenne sotkuisiksi, kun muut juoksevat viimeiseen bussiin? Näistä tai muista syistä, voit nyt ilmiantaa järjestösankarin, jotta hän saisi ansaitsemansa tunnustuksen tekemästään työstä! Järjestösankarin ilmiannon voi tehdä yksin tai yhdessä porukalla, vaikka koko järjestön voimin. Sankarin ansiot voivat olla niin pelkästään tältä vuodelta kuin pidemmältäkin aikaväliltä.

Ilmiantaminen tapahtuu Järjestösankarit 2022 -lomakkeen kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/5BC76A2760A15909

Lomakkeeseen täytetään järjestösankarin ja ilmiantajan tiedot sekä vapaamuotoiset perustelut tunnustukselle. Järjestösankarit palkitaan kunniakirjoilla, joihin painetaan ilmiantajan kirjoittamat perustelut sankaruudelle.

=============================================

5 Haalarimerkit ja muut tuotteet Promlerista -15% alennuksella HYYn järjestöille vuonna 2022

 

Tarvitseeko järjestösi säihkyvän upeat haalarimerkit tuleviin tapahtumiin? Kannattaa olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme Promleriin!

Promler tarjoaa tänäkin vuonna kaikki haalarimerkit ja muut tuotteet -15% alennuksella HYYn piirissä toimiville järjestöille. Erikoisalennuksen saat käyttöösi, kun mainitset alennuskoodin HYYHUS2215 tarjouspyynnön ja tilauksen yhteydessä.

Haalarimerkkien lisäksi Promlerilta saat mm. painatetut collegepaidat, hupparit, t-paidat, kangaskassit, pinssit ja heijastimet. Alennuskoodi on tarkoitettu HYYn piirissä toimiville järjestöille. Alennuskoodi koskee uusia tilauksia normaalilla toimitusajalla.

Ota yhteys: info@promler.fi | www.promler.fi | Instagram: @promlerfi