16.12.2019

HYYn yhdenvertaisuusopas ja tietoa ensi vuodesta!

UUTINEN

Vuosi 2019 lähenee loppuaan ja haluammekin koko järjestösektorin puolesta kiittää hyvin sujuneesta toimintavuodesta! Tässä vielä muutama asia, jotka kannattaa huomioida ennen ansaittua joululomaa:

Olemme syksyn aikana tuottaneet järjestöjen yhdenvertaisuusoppaan! Opas löytyy upouudelta Moodle-alustalta, jonne on tarkoitus tulevaisuudessa tuottaa muitakin järjestökoulutusmateriaaleja. Yhdenvertaisuusoppaasta löytyy vastauksia yleisimpiin järjestöjä koskeviin yhdenvertaisuuskysymyksiin sekä monipuolisesti tietoa aiheeseen liittyen. Järjestämme tammikuussa ensimmäistä kertaa erillisen yhdenvertaisuuskoulutuksen, joka pohjautuu oppaan sisältöihin. Opas on toistaiseksi vain suomeksi ja ruotsiksi, mutta englannin käännös on työn alla ja julkaisemme sem välittömästi sen valmistuttua.

Moodle löytyy täältä!

Talousjohtokunta on myös päättänyt kokouksessaan, että voimme julkaista toiminta-avustusten jakomallin ensi vuodelle jo tässä vaiheessa! Pääset tarkastelemaan mallia täältä. Malli on suurimmilta osin sama kuin mitä jo tänä vuonna on käytetty, mutta talousjohtokunta on tehnyt joitain korjauksia syksyn aikana. Mallista ei kannata ottaa liikaa paineita, vaan tarkoituksena on, että tiedätte millaisten kysymysten avulla rahaa jaetaan ensi vuonna!

Seuraavaksi on aika suunnata katseet tulevaan vuoteen! Alle olemme listanneet alustavat kaikkia järjestöjä koskevat tärkeät päivämäärät ensi vuodelle. Pyytäisimme, että välitätte nämä tiedoksi uusille hallituksillenne. Päivämäärät ovat vielä tässä vaiheessa alustavia, muuta niiden mahdollisesta muuttumisesta tiedotamme järjestölistalla tavalliseen tapaan.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Parhain terveisin,
HYYn järjestösektorin väki

 

Tammikuun loppu Puheenjohtajaseminaari I
30.1. Yhdenvertaisuuskoulutus
3.2. Toiminta-avustushaku aukeaa
26.2. Virityspäivä
26.2. Taloudenhoitajakoulutus (virityspäivässä)
2.3. Toiminta-avustushaun deadline
12.3. Tapahtumaturvallisuuskoulutus
19.3. Häirintäyhdyshenkilökoulutus
Maaliskuu Alinavuorojen hakuaika
Maalis-huhtikuu Projektituen hakuaika
Huhtikuu Tilajako: järjestötilahakemusten teko
Toukokuu Järjestöt kesäkuntoon
31.8. Avajaiskarnevaalit
25.9. Fuksiseikkailu
Lokakuu Alinavuorojen hakuaika
Marraskuu Puheenjohtajaseminaari II
Marras-joulukuu Toiminnantarkastajakoulutus
Marras-joulukuu Tilinpäätöskoulutus
6.12. Itsenäisyyspäivän kulkue