18.9.2020

HYYn viestintäharkkariksi Nanni Tuominen!

UUTINEN

Nanni Tuominen aloitti meillä syyskuussa viestintäharjoittelijana.

 

Viestintäharjoittelijana Tuominen tukee viestintäasiantuntija Janne Kajanderia ja muuta viestintäsektoria päivittäisessä työssä. Kolmen kuukauden harjoittelun aikana työpöydältä löytyy muun muassa uutiskirjeiden, somepäivitysten ja uutisten lisäksi myös esimerkiksi edarivaaleihin ja viestinnän kehittämiseen liittyviä laajempia kokonaisuuksia.

Helsingin yliopiston opiskelijana HYY on Tuomiselle jo entuudestaan tuttu. Politiikan ja viestinnän opinnot valtsikassa ovat loppusuoralla ja harjoittelupaikka tarjosi toivotun mietintätauon ennen viimeisä kursseja ja gradua.

”Opintojen ohella on ollut kiva kokeilla mahdollisimman erilaisia tehtäviä, jotta oma juttu löytyisi”, Tuominen kertoo.

HYYn rento tekemisen meininki teki vaikutuksen harjoittelijaan jo yliopiston ensimmäisinä vuosina, kun hän oli mukana kehitysyhteistyövaliokunnan toiminnassa. Jo silloin syntyi vaikutelma, että innostuneet toimijat tekevät ylioppilaskunnasta, paitsi opiskelijoille merkityksellisen, myös yhteiskunnallisesti vaikuttavan.

Aikaisemmin Tuominen on ollut harjoittelijana valtioneuvoston kansliassa ja Pelastakaa Lapset -järjestössä. Häntä kiinnostavat erityisesti yhdenvertaisuus, valtarakenteet, yhteisöllisyys sekä demokratian muutos, ja nämä teemat koskettavakin myös HYYn toimintaa.

”On hienoa päästä töihin perinteikkääseen, mutta uudistuskykyiseen ja nuorekkaaseen organisaatioon. Kolmen kuukauden aikana toivon oppivani mahdollisimman monipuolisesti opiskelijalähtöisestä viestinnästä ja opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisestä.”

Vapaa-ajalla Tuominen rentoutuu erityisesti tanssin parissa. Myös luonnossa liikkuminen on lähellä maaseudun kasvatin sydäntä.