3.9.2020

HYY hakee pääsihteeriä

UUTINEN

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

 

Etsimme pääsihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2020–31.12.2023.

 

Oletko jo kokenut esihenkilö ja työyhteisön johtaja? Innostaako edunvalvonta ja suhdetoiminta? Tiedätkö, miten monialaisesta asiantuntijayhteisöstä saa kaiken irti niin, että jokainen haluaa työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen?

HYYn pääsihteeri johtaa ylioppilaskunnan henkilöstöä, vastaa taloudenpidon kokonaisuudesta, huolehtii ylioppilaskunnan päätöksenteon valmistelusta ja päätöksien toimeenpanosta ja viestinnästä sekä valvoo ylioppilaskunnan toiminnan lain- ja sääntöjenmukaisuutta. Pääsihteeri vastaa myös ylioppilaskunnan strategian toimeenpanosta. Pääsihteeri koordinoi HYYn edunvalvontaa ja pitää yllä vaikuttajasuhteita yliopistoon, kaupunkiin ja valtakunnan politiikkaan.

Edellytämme hakijalta korkeakouluopintoja, kokemusta henkilöstöjohtamisesta, ongelmanratkaisukykyä, taitoa sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä osaamista taloushallinnosta. Pyydämme hakijoilta konkreettista näyttöä näistä vaadittavista ominaisuuksista.

Eduksi laskemme kokemuksen organisaation johtamisesta, esihenkilökokemuksen, korkeakoulututkinnon, kyvyn tunnistaa osaamista ja koulutustarpeita työyhteisössä sekä näytöt tai näkemyksen asiantuntijatyön johtamisesta. Erityistä hyötyä tehtävässä on opiskelijaliikkeen tai nuorisojärjestötoiminnan tuntemuksesta sekä näkemyksestä vaikuttamistyön roolista niiden kentällä.

Pääsihteerillä tulee lisäksi olla erinomainen suomen sekä hyvä ruotsin ja englannin kielen taito.

HYYn edustajistolle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään perjantaina 18.9.2020 klo 12.00. Hakemukset anonymisoidaan henkilötietojen osalta haun ensimmäisessä vaiheessa.

Ylioppilaskunnan hallitus toimii rekrytointityöryhmänä, joka päättää haastatteluun kutsuttavista kokouksessaan 21.9. Haastattelut järjestetään 23.9., jonka jälkeen kärkihakijat kutsutaan soveltuvuusarviointiin 24.-25.9. Pääsihteerin valitsee ylioppilaskunnan edustajisto kokouksessaan 13.10.2020 klo 17.00. Työsuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2023.

 

HYYn toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hyy.fi. Sieltä löytyvät myös ylioppilaskunnan ohjaavat dokumentit kuten säännöt ja strategia.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Aaro Riitakorpi
paasihteeri@hyy.fi
0400 816 426

Hallituksen puheenjohtaja Claes Bergh
claes.bergh@hyy.fi
050 595 0327