3.5.2023

Haemme talous- ja palvelupäällikköä

UUTINEN

Etsimme talous- ja palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 7.8.2023 alkaen.

 

Haluatko olla keskeisessä roolissa rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää ylioppilasliikettä sekä yhteiskuntaa? Vetoavatko arvomme sivistys, yhdenvertaisuus, rohkeus, kestävyys ja avoimuus sinuun? Haluatko päästä johtamaan ja kehittämään HYYn jäsenkokemusta, saavutettavia järjestöpalveluita, kestävää taloudenpitoa ja jatkuvasti parempaa työyhteisöä?

HYYn talous- ja palvelupäällikkö johtaa ylioppilaskunnan palveluorganisaatiota, vastaa talouden suunnittelusta ja seurannasta, toimii asiantuntijana henkilöstöhallinnon kysymyksissä ja osallistuu ylioppilaskunnan johtamiseen.

HYY on nuori työyhteisö, jonka elämä kulkee tiheissä sykleissä luottamushenkilöiden säännöllisestä vaihtuvuudesta johtuen. Etsimämme talous- ja palvelupäällikkö kokee jokaisen päättäjäsukupolven taloudellis-hallinnollisen perehdyttämisen ja opastamisen kunnia-asianaan.

Toivomme hakijalta kokemusta asiakokonaisuuksien johtamisesta ja halua olla hyvä ihmisten johtaja, kokemusta talouden johtamisesta ja suunnittelusta, näkemystä palvelutoiminnan kehittämisestä sekä työlainsäädännön ja muiden henkilöstöhallinnon osa-alueiden tuntemusta. Etsimämme henkilö on suorittanut korkeakouluopintoja ja mahdollisesti jopa koko tutkinnon.

Eduksi laskemme palvelumuotoiluosaamisen ja hallinnollisen osaamisen. Erityistä hyötyä tehtävässä on opiskelijaliikkeen tai nuorisojärjestötoiminnan tuntemuksesta sekä näkemyksestä jäsen- ja muun palvelutoiminnan roolista niiden kentällä.

Talous- ja palvelupäälliköllä tulee lisäksi olla erinomainen suomen sekä hyvä ruotsin ja englannin kielen taito.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa osoitteeseen hallinto@hyy.fi viimeistään sunnuntaina 21.5.2023 klo 23.59. Hakemukset anonymisoidaan henkilötietojen osalta haun ensimmäisessä vaiheessa.

Kutsuista haastatteluun ilmoitetaan 23.5.2023. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 29. ja 30.5., jonka jälkeen kärkihakijat kutsutaan soveltuvuusarviointiin, joka toteutetaan viikolla 23. HYYn hallitus valitsee uuden talous- ja palvelupäällikön kokouksessaan 15.6.2023. Vakituinen työsuhde alkaa 7.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

HYYn toimintaan voit tutustua tarkemmin näillä nettisivuilla. Täältä löydät esimerkiksi ylioppilaskunnan ohjaavat dokumentit kuten säännöt ja strategian.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituina. Sovellamme rekrytoinnissa positiivisen erityiskohtelun periaatetta.

 

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri

Mikko Kymäläinen
paasihteeri@hyy.fi
0400 816 426

 

Talous- ja palvelupäällikkö

Laura Ylitalo
laura.ylitalo@hyy.fi

045 165 5011