18.11.2022

Hae Unisportin johtokuntaan!

UUTINEN

MISTÄ ON KYSE?

UniSportilla on johtokunta, johon kuuluu 10 jäsentä. Johtokunnan toimikausi on neljä vuotta kuitenkin siten, että opiskelijoita edustavat jäsenet valitaan kahden vuoden toimikaudeksi. Helsingin yliopiston ylioppilaskunta nimeää johtokuntaan yhden jäsenen. Johtokunnan kokouskieli on suomi.

Johtokunnan tehtävänä on erityisesti:

1) kehittää puheenjohtajansa johdolla ja yhteistyössä UniSportin johtajan kanssa UniSportin toimintaa kokonaisuutena yliopistojen toiminnan ja talouden tavoitteiden sekä yliopistojen strategioiden ja laitoksen toimeenpanosuunnitelman mukaisesti;

2) käsitellä UniSportin toimeenpanosuunnitelma ja siihen sisältyvä henkilöstösuunnitelma ja budjetti;

3) hyväksyä UniSportin hinnoitteluperiaatteet;

4) hyväksyä UniSportin toimintakertomus; sekä

5) nimetä UniSportin varajohtaja toimikautensa ajaksi

MITÄ SINULTA ODOTETAAN?

Opiskelijaedustajan tulee olla Helsingin yliopiston läsnäoleva opiskelija ja hänellä tulee olla vapaasti perusteltavaa asiantuntemusta opiskelijaliikunnasta. Erityistä osaamista ei edellytetä, vaan tärkeintä on halu oppia ja motivaatio toimia opiskelijaedustajana. Kun lukee kokousmateriaalit hyvin ennen kokousta, kysyy tilanteesta riippuen opiskelutovereiden tai ainejärjestön näkemyksiä kokouksen aiheisiin ja käyttää puheenvuoroja itse kokouksessa, selviytyy tehtävästä jo oikein hyvin.

MITEN OPISKELIJAEDUSTAJAKSI HAETAAN?

Hakemukset tulee tehdä osoitteessa beta.halloped.fi viimeistään 2.12.2022 klo 23:59.

Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä. Ilmoita hakemuksessasi nykyinen pääaine tai koulutusohjelma ja opintosuunta sekä opiskelijanumerosi (Opiskelijanumeroa käytetään vain läsnäolon tarkistamiseen. Tieto hävitetään tarkistamisen jälkeen). Ylioppilaskunta katsoo hakijan eduksi:

  • motivaation ja sitoutumisen tehtävän hoitamiseen,
  • kiinnostus liikunnan edistämistä kohtaan ja vapaasti perusteltava asiantuntemus opiskelijaliikunnasta, ja
  • aiemman kokemuksen hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai muussa opiskelijoiden edunvalvontaan liittyvässä tehtävässä

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia ja eri opintojen vaiheissa olevia hakijoita monipuolisista taustoista. Ylioppilaskunta pyrkii huomioimaan eri oppialojen edustavuuden valintoja tehdessään.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Teemu Virtanen, sosiaalipoliittinen asiantuntija
teemu.virtanen@hyy.fi
050 543 9605