25.8.2020

Hae tiedekuntasi opiskelijaedustajien valintatoimikuntaan!

PÄIVITYS 18.9.: Hakuaikaa jatkettu 25.9. saakka seuraavissa tiedekunnissa: Eläinlääketieteellinen, farmasia, kasvatustieteellinen, maatalous-metsätieteellinen, matemaattis-luonnontieteellinen, teologinen sekä valtiotieellinen.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta etsii vähintään kolmea jäsentä kaikkien tiedekuntien valintatoimikuntiin hoitamaan opiskelijaedustajien valintaa syksyllä 2020.

MITÄ VALINTATOIMIKUNTA TEKEE?

Valintatoimikunta lukee hakemukset tiedekunnan vastuulla olevien koulutusohjelmien johtoryhmien opiskelijaedustajien tehtäviin ja tekee perustellut esitykset johtoryhmien jäseniksi valittavista henkilöistä ylioppilaskunnan hallitukselle. Valintatoimikunta kokoontuu tätä tehtävää varten tällä sivulla julkaistavan aikataulun mukaan. Ylioppilaskunnan esityksen valittavista opiskelijaedustajista tekee HYYn hallitus ja lopulliset päätökset opiskelijaedustajien valinnasta tekee kunkin tiedekunnan dekaani.

Valintatoimikunnassa pääset vaikuttamaan tiedekuntasi opiskelijaedustukseen ja varmistamaan, että opiskelijoiden etua valvomaan valitaan motivoituneimmat hakijat.

KUKA VOI HAKEA?

Edellytyksenä valintatoimikunnassa toimimiselle on, että olet tiedekunnan läsnäoleva opiskelija ja pääset paikalle toimikunnan kokouksiin oheisen aikataulun mukaan. Huomaathan, että et voi toimia tiedekuntasi valintatoimikunnassa, jos aiot hakea jonkin tämän tiedekunnan koulutusohjelman johtoryhmän jäseneksi.

MITEN VALINTATOIMIKUNTAAN HAETAAN?

Hakemukset tulee lähettää osoitteessa beta.halloped.fi 15.9.2020 mennessä.

Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi nykyinen pääaineesi tai koulutusohjelmasi ja opintosuuntasi sekä tehtävän kannalta oleellinen kokemus. Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä. Ilmoita hakemuksessasi myös, oletko käytettävissä valintatoimikunnan puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus hallinnon opiskelijaedustajana, opintovastaavana tai muussa opiskelijoiden edunvalvontaan liittyvässä tehtävässä.

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi eri sukupuolten edustajia ja eri opintojen vaiheissa olevia hakijoita monipuolisista taustoista. Valintatoimikuntaan nimetään vähintään kolme jäsentä, ja valinnassa pyritään huomioimaan tiedekunnan eri alojen edustus.

Lisätietoja valintatoimikunnassa toimimisesta ja hausta antavat:

Teemu Palkki
koordinaattori
0504497950
teemu.palkki(at)hyy.fi

Jenna Sorjonen
koulutuspoliittinen asiantuntija
0503255202
jenna.sorjonen(at)hyy.fi