15.11.2021

Hae meille tapahtumatuotannon harjoittelijaksi!

UUTINEN

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Etsimme joukkoomme tapahtumatuotannon harjoittelijaa ajalle 24.1.-10.6.2022.

Odotamme harjoittelijalta jo karttunutta kokemusta tapahtumatuotannoista ja –viestinnästä. Arvostamme erityisesti luovuutta, projektinhallintataitoa, järjestelmällisyyttä, itsenäistä työotetta ja aikaansaavaa asennetta. Kokemus opiskelijajärjestöistä ja vapaaehtoisten parissa työskentelystä on sinulle myös eduksi. Harjoittelussa tulet olemaan tapahtumatuottajamme apuna HYYn kevään 2022 tapahtumien, kuten Mantan lakituksen ja Suursitsien tuotannossa. Lisäksi pääset myös itse johtamaan HYYn vapun sidosryhmätilaisuuden ja kampusfestivaali Floran tuotantoja.

Tapahtumatuotannon harjoittelijan paikka sopii täydellisesti opintojensa loppuvaiheessa olevalle tapahtuma- tai kulttuurituotannon opiskelijalle viimeiseksi harjoittelupaikaksi ennen valmistumista. Voit myös hakea paikkaa, mikäli sinulla on vahvaa kokemusta järjestötoiminnasta ja opiskelijatapahtumien järjestämisestä opintojen ohella.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa (1500€/kk). Lisäksi tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, työskentelytilat Uudella ylioppilastalolla Helsingin keskustassa sekä työvälineet.

Haku päättyy sunnuntaina 5.12. klo 23:59. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla ”Tapahtumatuotannon harjoittelija”.  Kaikki hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestään viikoilla 49-50. Valinta vahvistetaan 14.12. jälkeen, kun HYYn edustajisto on hyväksynyt talousarvion vuodelle 2022.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Arttu Lehtinen, tuottaja, arttu.lehtinen@hyy.fi, p. 050 537 2831
Laura Ylitalo, talous- ja palvelupäällikkö, laura.ylitalo@hyy.fi, p. 045 165 5011