7.10.2020

Esittelyssä uusi toimistosihteeri Roosa Kiiskilä

UUTINEN

Meillä on HYYssä uusi asiakirjoista vastaava toimistosihteeri, joka on ottanut hommansa haltuun nopeasti.

 

Roosa Kiiskilä aloitti HYYn toimistosihteerinä syyskuun alussa. Asiakirjoihin keskittyvän toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat hallituksen, edustajiston, valmisteluvaliokunnan ja talousjohtokunnan kokouspapereiden hallinnointi sekä muut kokouksiin liittyvät järjestelyt. Tämä monille näkymätön työ on toimintamme sujuvuuden kannalta täysin välttämätöntä.

Espoolainen Kiiskilä opiskelee Helsingin Yliopistossa teologiaa. Parhaillaan hän paneutuu töiden ohella historian ja psykologian sivuaineopintoihin. Hän pohtii jo gradunsa aihetta ja suunnittelee toteuttavansa kyselytutkimuksen lukioikäisille uskontoon liittyvistä sisällöistä sosiaalisessa mediassa. Tulevaisuudessa Kiiskilä haaveilee opettajan ammatista.

Kiiskilällä on paljon kokemusta järjestötoiminnasta omasta tiedekuntajärjestöstä ja HYALista. Hän kertoo, että juuri järjestötoiminta sai kiinnostumaan HYYstä ja hakeutumaan sen piiriin töihin. Aluksi HYY vaikutti hiukan etäiseltä, mutta kun hän tutustui sen toimintaan, tajusi hän sen työn merkityksen paremmin.

”Työelämätaitojen karttumisen lisäksi odotan innolla, että pääsen tekemään merkitykselliseltä tuntuvaa työtä”, hän kertoo odotuksistaan.

Luonnonläheisyys on Kiiskilälle tärkeää, ja vapaa-ajallaan hän nauttii pitkistä kävelyistä. Hänelle rakas harrastus on myös bujoilu, eli koristeellisten bullet journal -muistivihkojen tekeminen. Kiiskilän mukaan järjestelmällisyyttä ja aikatauluttamista vaativa työ sopiikin hänelle erinomaisesti.

Roosan edeltäjä Roosa Kontiokari palasi täysipäiväisesti opintojensa pariin. Työntekijävaihdoksesta huolimatta saimme sattumalta pidettyä Roosan tiimissämme!