3.11.2022

Emilia Junnila valittiin OLL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2023

UUTINEN

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) valitsi liittokokouksessaan 3.11. HYYn ehdokkaan Emilia Junnilan OLL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2023.

 

Humanististen tieteiden kandidaatti Emilia Junnila (23) valittiin OLL:n vuoden 2023 puheenjohtajaksi liiton liittokokouksessa 3.11.2022. Junnila on toiminut kuluvana vuonna 2022 HYYn hallituksessa vastaten tapahtumista ja viestinnästä.

“Lämmin kiitos liittokokoukselle luottamuksesta! Ensi vuodesta tulee työntäyteinen, mutta varmasti sitäkin antoisampi”, tuore puheenjohtaja Emilia Junnila kiittää.

Junnila aikoo ensi vuonna edistää OLL:n roolia jokaisen korkeakouluopiskelijan arjen liikkumisen puolestapuhujana. Junnilan mukaan liiton tärkein tehtävä on aktivoida opiskelijoita liikkumaan ja tukea paikallisia toimijoita liikuntapalveluiden saavutettavuuden edistämisessä.

“Keskiössä tulee olemaan liiton toiminnan kehittäminen ja vahva eduskuntavaalivaikuttaminen, joita kohti on hyvä lähteä mainiolla porukalla”, Junnila kertoo ensi vuoden suunnitelmista.

 

OLL:n liittokokous järjestettiin Vuokatissa 1.-3.11.2022. OLL on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisillä kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

 

Lisätietoja:

Emilia Junnila

emilia.junnila@hyy.fi

050 355 4770