22.4.2021

Opiskelijoidenmielenterveyspäivänä 22.4 puretaan mielenterveyden esteitä – tule mukaan!

Opiskelijoiden mielenterveyspäivää vietetään torstaina 22.4. Tämän vuoden kampanjateema on osallisuus ja oikeus apuun. Tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan etänä mielen hyvinvoinnin puolesta. Kampanjan taustavoimana toimii Opiskelijahyvinvointiverkosto, jonka koordinoinnista Nyyti ry vastaa.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän #AvunArvoinen -kampanjalla halutaan tuoda esiin avuntarjoamisen monia muotoja sekä samalla kannustaa jakamaan kokemuksia sekä ennen kaikkea kannustaa nuoria ja opiskelijoita hakemaan apua, kun he kokevat sitä tarvitsevan.

Kun kaipaat tukea, apua on saatavilla. Tärkeintä on, ettet jää huolesi kanssa yksin. Opiskelijoille ja nuorille aikuisille apua erilaisissa elämän haasteissa tarjoavia tahoja löydät Nyytin verkkosivuilta.

Me HYYnä olemme mukana opiskelijoiden mielenterveyspäivän viikon kampanjoinnissa julkaisemalla teemaan liittyviä blogeja, jakamalla tietoa mielenterveydenpalveluista somessa ja osallistumalla Lääkis, olet #avunarvoinen!- webinaariin. Seuraa siis kanaviamme ja tule mukaan!