25.10.2023

Nappaa tästä UniSportin vinkit taukoliikuntaan!

BLOGI

Tiesitkö, että pienikin hetki liikkumista virkistää kehoa ja mieltä, mikä vaikuttaa keskittymiseen, oppimiseen ja työtehoon? Yhteistyökumppanimme UniSport antaa vinkit opiskelujen tauottamiseen.

UniSport tarjoaa yliopistolaisille useita maksuttomia palveluita opiskelujen tauottamiseen. Nappaa vinkit talteen ja löydä oma tapasi pitää lyhyt taukoliikuntahetki!

  1. Helsingin yliopiston opiskelijana saat maksutta käyttöösi Break Pro -taukoliikuntaohjelmiston. Voit ajastaa ohjelman muistuttamaan sinua tauoista oman aikataulusi ja tarpeesi mukaan. Katso ohjeet Break Pro -taukoliikuntaohjelmiston asentamiseen täältä.
  2. UniSport on tuottanut yliopistolaisten käyttöön taukojumppaohjeet. Ota ohjeet talteen ja printtaa ne vaikkapa etäopiskelupisteesi läheisyyteen. Lataa taukoliikuntaohjeet PDF-tiedostona tästä.
  3. Tule mukaan pitämään vetreyttävä tauko kampuksille tai Mywellness-alustan kautta! Huolettomat hartiat on virkistävä 15 minuutin ohjattu treeni, jossa availlaan jumiutuneita lihaksia ja keskitytään erityisesti selkään ja hartiaseutuun. Katso Huolettomat hartiat -taukoliikunnan tarkemmat ohjeet ja aikataulu täältä.
  4. Löydät UniSportin sivuilta myös mm. taukoliikuntavideoita, joiden avulla voit järjestää taukoliikuntahetken yksin tai vaikkapa yhdessä opiskelukavereidesi kanssa. Taukoliikuntavideot löytyvät täältä.

Panosta jaksamiseesi ja pidä virkistävä hetki taukoliikunnan merkeissä!

Lisätietoja

UniSport
www.unisport.fi