3.2.2021

Miran Hamidulla HYYn järjestöasiantuntijaksi

UUTINEN

HYYn asiantuntijajoukko on vahvistunut uudella asiantuntijalla. Uusi järjestöasiantuntija on aloittanut tehtävässään viime vuoden lopulla.

 

Miran Hamidulla on aloittanut meidän uutena järjestöasiantuntijanamme. Hamidulla sijaistaa Taideyliopiston ylioppilaskunnan (TaiYo) väliaikaiseksi pääsihteeriksi siirtynyttä Jaakko Kalsketta huhtikuuhun saakka. Tehtävässään järjestöasiantuntijana Hamidulla vastaa HYYn laajan järjestökentän tukemisesta ja neuvomisesta. Yhdessä hallituksen järjestövastaavan kanssa järjestöasiantuntija pitää huolen, että HYYn järjestösektorin rattaat pyörivät kaikissa olosuhteissa.

”Odotan innolla paluuta HYYn monipuolisen järjestösektorin pariin. Järjestösektorilta ei koskaan tekeminen lopu kesken eikä mikään asia tule kerralla valmiiksi, mikä tarjoaa aina kiinnostavia haasteita, mutta varmasti vielä normaaliakin enemmän näinä poikkeuksellisina aikoina”, Hamidulla pohtii odottavaisena.

Helsingin seudulta kotoisin oleva Hamidulla on aiemmin toiminut HYYn hallituksen järjestövastaavana vuonna 2015, HYYn edustajistossa sekä useissa HYYn piirissä olevissa järjestöissä. Hamidulla on opiskellut poliittista historiaa Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa.

Vapaa-ajalla Hamidulla tykkää pyöräillä joko ihan huvikseen tai toisinaan myös lähettinä. ”Välillä möyhöän myös julkisuudessa pyörälähettien heikoista työoloista!” Hamidulla kertoo.

HYYn piiriin kuuluu yli 200 erilaista järjestöä.