12.8.2019

Järjestötiedote 8/2019

Ilmoita järjestösi Avajaiskarnevaaleille 15.8. mennessä!

Haluaako järjestösi osallistua tänä vuonna Avajaiskarnevaaleille? Viime vuonna meitä oli keskustakampuksella peräti 170 järjestöä! Tänä vuonna Avajaiskarnevaaleja vietetään maanantaina 2.9.2019 keskustakampuksella.

Ilmoitathan järjestösi mukaan mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen takaraja on 15.8. klo 23.59. HUOM! Voitte myös muokata tätä lomaketta takarajaan saakka ilmoittautumisen jälkeen saamanne vahvistusviestin kautta.

Ilmoita järjestösi mukaan täällä: https://www.lyyti.in/avajaiskarnevaalit2019

Ilmoittaudu rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2019 15.8. mennessä!

Syksyn eeppisin tapahtuma Fuksiseikkailu tulee taas! Ilmoittautuminen rastinpitäjäksi Fuksiseikkailuun 2019 on auki 15.8. klo 23.59 asti. Jokainen HYYn piirissä toimiva järjestö voi ilmoittautua pitämään rastia Fuksiseikkailuun!

Ilmoita järjestösi mukaan: https://www.lyyti.in/fuksiseikkailu2019rastit
Ilmoittautuminen päättyy 15.8.2019 klo 23.59.

Miksi fuksiseikkailussa kannattaa pitää rastia? Millainen on hyvä rasti? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen Fuksiseikkailun nettisivuilta: http://www.fuksiseikkailu.fi/rastinpitajaksi/

Kysyttävää rasteista? Lisätietoja antaa:

Samuli De Pascale
samuli.depascale@hyy.fi

Järjestö ja järjestötoimija – ilmoittaudu syksyn Alina-koulutuksiin!

Myönnettiinkö järjestöllesi Alina-vuoro syksylle 2019, mutta kukaan toimijoista ei osallistunut kevään 2019 koulutukseen? Ei hätää! Järjestövaliokunta järjestää elokuun aikana täydentäviä Alina-koulutuksia syksyä 2019 varten.

Koulutukset järjestetään Alina-salissa, Uuden ylioppilastalon A-rapun 3. kerroksessa (Mannerheimintie 5 A). Syksyn koulutuspäivät ovat 26.8., 27.8. ja 28.8.. Koulutuksia järjestetään pääasiassa suomeksi, tarvittaessa ruotsiksi ja englanniksi. Koulutus kestää noin tunnin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Google Formissa: https://forms.gle/YGz9QXZUepsLrYK19.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä järjestövaliokunnan puheenjohtajalta Lovisa Hirvoseen, lovisa.hirvonen@helsinki.fi.

Aloita järjestösyksy Restart-tapahtumassa

Tänä vuonna syksyn aloittava Restart-tapahtuma on isompi kuin koskaan! Tällä kertaa se on suunnattu kaikille piirissämme toimiville vapaaehtoisille, eli pääsemme innostumaan ja motivoitumaan yhdessä kaikkien järjestöaktiivien, valiokuntatoimijoiden, edaattoreiden sekä hallinnon opiskelijaedustajien kanssa.

Kolmatta kertaa järjestettävä Restart auttaa innostumaan syksystä sekä tarjoaa pehmeän laskun kesälomilta palaaville. Tapahtumassa kuullaan ajatuksia herättäviä puheenvuoroja, keskitytään motivaatioon ja jaksamiseen, opitaan uusia käytännön taitoja sekä pohditaan vapaaehtoistoiminnan tarjoamia hyötyjä työelämässä. Ja mikä parasta, tämä tapahtuu yhdessä lukuisten muiden vapaaehtoistoimijoiden ympäröimänä!

Restart järjestetään 9.9. kello 16.00-20.00 Maria 01-tapahtumatilassa (Lapinlahdenkatu 16).

Ilmoittaudu mukaan ja tutustu työpajoihin osoitteessa https://www.lyyti.in/restart2019. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 3.9.