12.3.2021

Järjestötiedote 5/2021

1 Alina-vuorojen varauskierrokset syksylle 2021!
2 Hae kalustetukea!
3 Projektituen hakuaika on 22.3.-25.4.
4 INNOVATIIVISTEN OPPIMISMUOTOJEN TUKI 2021 JAOSSA!
5 Kaipaako järjestönne lisäresursseja etätapahtumien järjestämiseen – tarjolla osaajia!
6 Earth Hour 27.3.2021!
7 Ajankohtaiskatsaus koronasta

 

 

1 Alina-vuorojen varauskierrokset syksylle 2021!

Alina-salin varauskierrokset syksylle alkoivat ennakkovarauskierroksella maanantaina 1.3. klo 12.00. Varauskierroksia on kaiken kaikkiaan kolme (3) ja järjestöt voivat saada kierroksilla yhteensä kaksi (2) vuoroa. Järjestöjen on syytä tutustua tarkasti kunkin varauskierroksen ohjeistuksiin ennen varaustoivelomakkeen täyttämistä. Virheellisesti täytetty lomake voi vaikuttaa negatiivisesti vuorojen saamiseen.

Lisätietoja ja lomakkeet löytyvät osoitteesta: https://hyy.fi/fi/uutiset/alina-salin-varauskierrokset-syksylle-2021

Ennakkovarauskierros
MENI JO!

I kierros
Varausaika: 9.3. kello 12:00 – 14.3. kello 23:59
Varaustoiveet tehdään lomakkeeseen: https://www.lyyti.in/Alinasalin_1_varsinainen_varauskierros_syksy_2021_3894/fi
Varaustoiveiden käsittely: maanantai 15.3. klo 17:00-20:00, Zoom

II kierros
Varausaika 16.3. kello 12:00 – 21.3. kello 23:59.
Varaustoiveet tehdään lomakkeeseen: https://www.lyyti.in/Alinasalin_2_varsinainen_varauskierros_syksy_2021_1436/fi
Varaustoiveiden käsittely: maanantai 22.3. klo 17:00-20:00, Zoom

Varaukset päivitetään sähköiseen kalenteriin kunkin kierroksen jälkeen ja varausta hakeneille järjestöille laitetaan viestiä päätöksistä sähköpostitse.

Mikäli Alina-salin varauskierroksista on kysyttävää, voitte olla yhteydessä: Miran Hamidulla, Asiantuntija (järjestöt), miran.hamidulla@hyy.fi, 050 537 3798 & Janne Salokoski, Hallituksen jäsen (järjestöt), janne.salokoski@hyy.fi, 050 543 9610

 

= = = = = = = = = = = =

 

2 Hae kalustetukea!

HYY tukee järjestötilojen sisustamiseksi tehtäviä kalustehankintoja. Tuki on tarkoitettu pääsääntöisesti HYYn tiloissa toimivien järjestöjen kalustehankintoihin ja määräraha kohdistetaan lähinnä pöytien, tuolien, lukollisten kaappien ja muiden sisustustarvikkeiden hankintaan. Toiveena on, että kalusteet lisäisivät järjestötilojen viihtyisyyttä ja järjestöjen halua pitää tiloistaan entistäkin parempaa huolta.

Kalustetukea jaettaessa kiinnitetään huomiota mm. seuraaviin seikkoihin: hankinnan ekologisuus, kestävyys ja tarpeellisuus. Kalustetuen ei ole tarkoitus kattaa koko hankinnan hintaa, vaan tukea hakevan järjestön odotetaan myös osallistuvan hankinnan rahoittamiseen.

Tukea voi hakea ympäri vuoden. Sitä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi seuraavat seikat:
-hakeva järjestö/järjestöt
-hankittava kaluste
-budjetti
-perustelut hankinnalle

Hakemukset voi lähettää sähköpostitse osoitteella jarjesto(at)hyy.fi tai postitse osoitteeseen Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, PL 1099, 00101 HELSINKI. Tukea saaneiden järjestöjen tulee toimittaa hankinnan kuittikopiot samaan osoitteeseen viimeistään neljän kuukauden kuluttua tuen myöntämisestä.

Lisätietoja:

Asiantuntija (järjestöt) Miran Hamidulla
050 537 3798
miran.hamidulla@hyy.fi

 

= = = = = = = = = = = =

 

3 Projektituen hakuaika on 22.3.-25.4.

Onko sinulla, kavereillasi tai järjestölläsi kehitteillä jokin projekti, jonka toteutus kaipaisi hiukan taloudellista tukea? HYYn projektituki on tähän ratkaisu! Myönnämme projektitukea piirissämme toimiville järjestöille ja jäsenistämme koostuville ryhmille. Rahaa on jaettavana kaiken kaikkiaan 6 000 €. Tällä summalla voitte toteuttaa myös ne vähän kalliimmat villit ideat vähän suuremmin ja laadukkaammin!

Voit hakea projektitukea alkaen 22.3. ja deadline hakemiselle on 25.4. klo 23.59. Lähetä hakemus liitteineen osoitteeseen jarjesto@hyy.fi.

Lue lisää:
https://hyy.fi/fi/uutiset/hae-projektitukea-itsellesi-kaveriporukallesi-tai-jarjestollesi-2021

Lisätietoja:
Miran Hamidulla
asiantuntija (järjestöt)
miran.hamidulla@hyy.fi
050 537 3798

 

= = = = = = = = = = = =

 

4 INNOVATIIVISTEN OPPIMISMUOTOJEN TUKI 2021 JAOSSA!

HYY myöntää tukea uusille opiskelijoiden organisoimille opiskeluprojekteille. Projekti voi kehittää esimerkiksi opetusmetodeja, soveltaa teoriaa käytäntöön tai edistää opiskelijoiden ammatillisia valmiuksia. Tukea ei myönnetä takautuvasti.

Innovatiivistenoppimismuotojen tukea ovat vuosien varrella saaneet esimerkiksi elintarviketieteilijöiden saippuapaja, eläinlääketieteen opiskelijoiden satulakurssi, kansainvälisen ympäristöseminaarin työpajatyöskentely sekä humanistien taidenäyttelyopintopiiri.

Lue lisää:
https://hyy.fi/app/uploads/2021/03/innotuki_2021_kolmikielinen.pdf

 

= = = = = = = = = = = =

 

5 Kaipaako järjestönne lisäresursseja etätapahtumien järjestämiseen – tarjolla osaajia!

Taitavat stream-osaajat Antti Pollari ja Julius Uusinarkaus ovat lupautuneet rahallista korvausta vastaan myymään meidän piirissä oleville järjestöille palveluksiaan etätapahtumien suoratoistoa varten.

Olkaa siis yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin, mikäli tarvitsette näitä palveluita:

Antti Pollari – pollari@piuhajabitti.fi
Julius Uusinarkaus – julius@uusinarkaus.com

 

= = = = = = = = = = = =

 

6 Earth Hour 27.3.2021!

HYYn Ympäristövaliokunta kutsuu kaikki HYYn järjestöt viettämään Earth Hour tapahtumaa 27.3! Luvassa kiintoisaa ohjelmaa! Lisätietoa tulossa Ympäristövaliokunnan kanavissa. Pysy kuulolla!

https://www.facebook.com/HYYnYmparistovaliokunta

 

= = = = = = = = = = = =

 

7 Ajankohtaiskatsaus koronasta

Järjestösektori tarkastelee koronatilannetta kahden viikon välein ja ilmoittaa järjestötiedotteessa rajoitusten tilanteesta sekä mahdollisista muista olennaisista korontatilanteeseen liittyvistä asioista.

Koronatilanne ei ole helpottunut, joten rajoitukset ovat edelleen voimassa, voit tarkastella niitä täältä: www.hyy.fi/koronaohjeet

Mikäli sinulla tai järjestölläsi on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteys järjestösektoriin! Yhteystiedot löytyvät HYYn verkkosivuilta sekä koronaohjeiden sivuilta, että yhteystiedot-sivulta.