16.6.2023

Järjestötiedote 2/2023

  1. Järjestöinfojen telegram-kanava
  2. Syksyn tapahtumien ilmoittautumiset
  3. Opiskelijoiden Pride
  4. Tapahtumaturvallisuushenkilökoulutus

 

———————————————————————————

———————————————————————————

1. Liity HYY Järjestöinfo Telegram-kanavalle!

 

Olemme luoneet järjestötoimijoille tarkoitetun nopean infokanavan Telegramiin. Kanavalla tiedotetaan nopeasti ja tehokkaasti ajankohtaisista asioista. Kanavalle liittymällä saat heti tiedon kun Uuden ylioppilastalon remonttiin liittyen tulee uutta tietoa, Alina-salin varauskierrokset alkavat tai tilahakemuksen täyttämiseen on aikaa enää tunti. Vain me voimme lähettää kanavalle viestejä ja lupaamme lähettää sinne vain relevanttia tietoa.

https://t.me/hyyjarjestot

 

2. Haluaisiko sinun järjestösi esitellä toimintaansa uusille opiskelijoille syksyllä?

 

Etsimme nyt rastinpitäjiä Check-in Eventiin, Avajaiskarnevaaleihin ja Fuksiseikkailuun! Ilmoittaudu mukaan 15.8 klo 23.59 mennessä!

Check-in Event on kaksipäiväinen tapahtuma 30.–31.8., joka on osa kansainvälisten opiskelijoiden orientaatiota. Tapahtumassa järjestöt voivat esitellä toimintaansa uusille kansainvälisten tutkinto-ohjelmien opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille.

HYY järjestää lukuvuoden avaavat Avajaiskarnevaalit maanantaina 4.9. klo 12-18! Karnevaaleilla niin uudet kuin myös vanhat Helsingin yliopiston opiskelijat pääsevät tutustumaan HYYn piirissä toimivien järjestöjen laajaan kenttään.

Fuksiseikkailu on HYYn järjestämä poikkitieteellinen sukellus ylioppilaskuntaan, sen järjestöihin ja läheisiin yhteistyötahoihin. Rastin pitäminen on hauska tapa esitellä järjestöä ja sen toimintaa uusille opiskelijoille! Tapahtuma järjestetään 28.9. klo 16-20.

https://www.lyyti.in/Jarjestojen_ilmoittautuminen_syksyn_tapahtumiin_5474/fi

 

3. Helsinki Pride 2023 opiskelijoiden kulkue

 

Tervetuloa mukaan Helsinki Pride -kulkueen opiskelijablokkiin! Helsinki Priden teema tänä vuonna on riemu ja kapina, joista maailman muuttamiseen tarvitsemme molempia.

Opiskelijoiden yhteislähtö kulkueeseen kokoontuu Porthanian edessä 1.7. noin klo 11.15. Kasaa kaverisi tai tule löytämään uusia ystäviä, saavu joka tapauksessa paikalle!

 

Jos haluat osallistua Pride-kulkueeseen järjestösi kanssa, ilmoittaudu tällä lomakkeella 20. kesäkuuta mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/1340D8E786994C24 . Lähetämme lisätietoja ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

 

Lisätietoja: Eugenie Touma van der Meulen, eugenie.toumavandermeulen@hyy.fi, 050 325 8041

https://www.facebook.com/events/615932940254108

 

4. Tapahtumaturvallisuushenkilö-koulutus 22.8.2023

 

Miten huolehditaan siitä, että jokainen osallistuja kokee tapahtumat turvallisiksi paikoiksi olla?

HYY järjestää tapahtumaturvallisuushenkilökoulutuksen Wilhelmsson-salissa 22.8.2023 klo 17-19. Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 20.8.2023 klo 23.59 tämän lomakkeen kautta.

Koulutus pidetään suomeksi, mutta materiaalit käännetään ruotsiksi ja englanniksi ja mukaan mahtuu enimmillään 60 osallistujaa.

Tila on osittain esteellinen. Tilassa kulkuväylät ovat vähintään 90 cm leveitä ja tilaan pääsee hissillä.

Koulutus antaa eväitä järjestöjen ja muiden vapaaehtoisorganisaatioiden tapahtumaturvallisuushenkilöiden toimintaan. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia tilanteita, joita tapahtumaturvallisuushenkilöt voivat joutua tapahtumissa kohtaamaan sekä annetaan keinoja niiden ratkaisemiseen.

https://www.lyyti.fi/reg/tapahtumaturvallisuushenkilokoulutus2023