Ihmisiä juhlimassa.
Ihmisiä juhlimassa.
Ihmisiä juhlimassa.
13.9.2021

HYY haluaa tukea järjestöjen viestintää

Koska avajaiskarnevaalit jouduttiin perumaan, haluamme nostaa esiin HYYn piirissä toimivia järjestöjä muilla tavoin! Haluamme myös, että järjestöjä esitellään järjestöjen omaan toimintaan sopivalla tavalla. Toivommekin HYYn piirissä toimivilta järjestöiltä esittelyvideota, jossa kerrotaan omasta toiminnasta.

Ajatuksenamme on, että jaamme järjestöjen omat esittelyvideot HYYn YouTubeen ja teemme videoista nostoja sosiaaliseen mediaan. Voitte samalla myös itse hyödyntää videoita järjestönne markkinoinnissa!

Näin esittelyvideo tehdään

 1. Kuvatkaa noin 1-2 minuutin mittainen vapaamuotoinen video. HYY pidättää oikeuden editoida videota tarpeen tullen, mutta tarkoituksena olisi saada mahdollisimman valmis kokonaisuus järjestöiltä. Videollanne voitte esimerkiksi
 2. Videolla voitte tuoda ilmi esimerkiksi
  • Miltä järjestönne arkinen toiminta näyttää
  • Mikä yhdistää jäseniänne
  • Mikä on järjestönne parhain tapahtuma
  • Millaista historiaa järjestöllänne on
  • Miksi järjestönne toimintaan kannattaa tulla mukaan
 3. Jos tarvitsette apua, tukea tai lisäohjeita videoiden tekemiseen, voitte ottaa yhteyttä HYYn viestintäasiantuntija Vilma Viertolaan (vilma.viertola(at)hyy.fi).
 4. Kirjoittakaa lyhyt tiivistelmä siitä, mikä on järjestönne ydin.
  • Esimerkiksi tiivistelmä HYYstä: ”Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ajaa opiskelijan asiaa. Järjestämme palveluja, etuja ja tapahtumia, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen: opiskeluun ja opiskelijaelämään. Voit kulkea omaa polkuasi varmana siitä, että tasoitamme tietä ja neuvomme tarvittaessa. Äänemme kuuluu yliopistolla, kaupungilla ja tapahtumissa.”
 5. Lähettäkää videonne ja tiivistelmänne viestintäasiantuntija Vilma Viertolalle (vilma.viertola(at)hyy.fi) viimeistään maanantaihin 18.10. mennessä.
  • Jos tiedosto on iso eikä mahdu sähköpostiin, voitte käyttää esimerkiksi WeTransfer-palvelua.
 6. Me hoidamme loput!

Lisätietoja:
Vilma Viertola
viestintäasiantuntija, HYY
vilma.viertola(at)hyy.fi