27.10.2022

HYY hakee koordinaattoria eduskuntavaaleihin

UUTISET

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 27 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Haemme joukkoomme eduskuntavaalikoordinaattoria tukemaan ylioppilaskunnan vaalivaikuttamista ajalle 15.11.2022 – 31.5.2023. Vaalikoordinaattorin viikoittainen työaika on noin 30 tuntia viikossa. Valittavan koordinaattorin tehtävänä on edistää opiskelijoiden äänestysaktiivisuutta viestinnän, opiskelijoiden eduskuntavaalipaneelin sekä muiden opiskelijoita tavoittavien tempausten kautta. Toinen oleellinen tehtävä on tukea ylioppilaskunnan hallitusta ja muuta toimiston henkilökuntaa vaalikampanjan toteuttamisessa sekä ehdokkaitten tavoittamisessa.

Koordinaattori työskentelee vaikuttamisen ja viestinnän kanssa yhteistyössä ja arvostamme kokemusta ja näkemyksellisyyttä näiltä osa-alueilta.

Valittavalta vaalikoordinaattorilta odotamme:

  • Kokemusta tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä
  • Viestintäosaamista
  • Kiinnostusta, ehkä jopa kokemusta, vaikuttamistyötä kohtaan
  • Korkeakouluopintoja
  • Itsenäistä työotetta, tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia
  • Ymmärrystä opiskelijan arjesta

Arvostamme lisäksi ylioppilasliikkeen tuntemusta sekä hyvää ruotsin ja englannin taitoa.

Meiltä saat:

Haku päättyy keskiviikkona 9.11. klo 23.59. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lähetä hakemus osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla ”Vaalikoordinaattori”.  Kaikki hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Lisätietoja antaa pääsihteeri Mikko Kymäläinen (0400 816 426, mikko.kymalainen@hyy.fi).

Haastattelut järjestetään tiistaina 15.11.2022 ja kutsusta haastatteluun ilmoitetaan perjantaina 11.11.2022.  Haastatteluun kutsuttavilla teetetään ennakkotehtävä. HYYn hallitus valitsee eduskuntavaalikoordinaattorin kokouksessaan 17.11.2022.

 

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna.

*80% työajalla HYYn asiantuntijoiden pohjapalkka on 1918,8 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka III). Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Esimerkiksi alemman korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla ei ole aiempaa eduksi luettavaa kokemusta, palkka voisi olla 1966,77 euroa kuussa. Palkan päälle maksetaan työaikaa suhteutettu täysi lounasetu. Pääsihteeri antaa mielellään lisätietoja palkkauksesta.

 

Lisätietoja

Mikko Kymäläinen
Pääsihteeri
0400 816 426