10.6.2021

Haemme valintakoordinaattoria ajalle 10.8.–28.11.2021

UUTINEN

Onko hyvä hallinto sinulle tuttu käsite? Tiedätkö, mitä hallinnon opiskelijaedustaja tekee? Hahmotatko kokonaisuudet yhtä tarkasti kuin pienet yksityiskohdat? Osaatko suomentaa hallintokapulakieltä? Jos vastasit yhteen tai jopa useampaan kysymykseen kyllä, voisit hakea valintakoordinaattoriksi meille!

 

HYY hakee valintakoordinaattoria valmistelemaan ja toteuttamaan hallinnon opiskelijaedustajien valintoja Helsingin yliopiston eri toimielimiin. Tulevana syksynä opiskelijaedustajia valitaan tiedekuntaneuvostoihin ja yliopistokollegioon.

Valintakoordinaattorin ydintehtäviä ovat valintaprosessin ja toimikuntien kokousten hallinnointi, valintojen valmistelu ja hakemusten käsittely sekä valintatoimikuntien sihteerinä toimiminen. Tehtävä edellyttää myös viestintätaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Me olemme:

 • Ylioppilaskunta, joka palvelee noin 26 000 Helsingin yliopiston opiskelijaa
 • Tehokas, aktiivinen ja innostava työyhteisö, johon kuuluu noin 14 vakituista työntekijää ja 12 hallituksen jäsentä, jotka ovat opiskelijoita.

 

Sinulta toivomme:

 • Helsingin yliopiston tuntemusta, kokemus opiskelijaedustajana toimimisesta lasketaan eduksi
 • Tarkkuutta ja täsmällistä työotetta
 • Mahdollisuutta sitoutua iltatyöskentelyyn lokakuusta marraskuun alkuun
 • Erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin taito on eduksi
  Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

 

Meiltä saat:

 • Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa* mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä lounasedun
 • Rennon ja mukavan työyhteisön
 • Joustavat työajat

 

Työtä tehdään yhteistyössä HYYn hallinnon opiskelijaedustajien valinnoista vastaavan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakukirjeesi, jossa kerrot, miten osaamisesi ja kokemuksesi vastaavat valintakriteereitä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lähetä hakemuksesi 27.6. klo. 23.59 mennessä osoitteeseen kirjaamo@hyy.fi. Haastatteluista ilmoitetaan 28.6. ja ne pidetään 30.6.

Työsuhde alkaa 10.8. tai sopimuksen mukaan ja päättyy 28.11.2021. Työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa (53 %). Lokakuussa ja marraskuun alussa valintatoimikuntien kokoustaessa työ vaatii intensiivisempää työskentelyä.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna.

 

*Tehtävän pohjapalkka on 1259,87 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka III). Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Esimerkiksi alemman korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla ei ole aiempaa eduksi luettavaa kokemusta, palkka voisi olla 1291,37 euroa kuussa. Pääsihteeri antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

 

Lisätietoja antaa:
Mikko Kymäläinen, pääsihteeri
mikko.kymalainen@hyy.fi
040 081 6426