25.8.2022

Haemme Mosambik-hankkeelle koordinaattoria 2022-2023

UUTINEN

HYYn ja mosambikilaisen kansalaisjärjestön Associação PROGRESSOn nelivuotinen kehitysyhteistyöhanke keskittyy peruskoulun viimeisiä luokkia käyvien tyttöjen sekä vammaisten nuorten koulunkäynnin tukemiseen ja koulupudokkuuden estämiseen Pemban kaupungissa, Pohjois-Mosambikissa. Haemme nyt hankkeelle koordinaattoria.
Hanke toteutetaan HYYn omana kehitysyhteistyöhankkeena ja kestää kevääseen 2023 asti.

Tehtävä on luottamustoimi, eikä siitä näin ollen makseta palkkaa. Koordinaattorille maksetaan kuitenkin palkkio, joka on 1500 euroa. Koordinaattorilla on toimensa tukena vapaaehtoisista koostuva hankeryhmä, joka raportoi toiminnastaan HYYn kehitysyhteistyövaliokunnalle. Tehtäviä tehdään sekä virka-ajalla että illalla. Hyvät koordinointitaidot ja kokemus hankkeen parissa toimimisesta luetaan hakijan eduksi. Lisäksi valittavalta koordinaattorilta edellytetään seuraavaa:

  • Mosambik-hankeryhmän tapaamisten järjestäminen ja tehtävien jakaminen hankeryhmäläisille (toiminta usein kansainvälistä, joten työkieli usein englanti)
  • Yhteydenpito Mosambikin yhteistyöjärjestö Progresson kanssa (portugaliksi)
  • Kehitysyhteistyövaliokunnan kokouksiin osallistuminen
  • Mahdollisten hankematkojen suunnittelu hankeryhmän kanssa
  • HYYn hallituksen kanssa tehtävä yhteistyö hankkeen osalta
  • Hankkeen talouden seuranta ja hallinta yhteistyössä HYYn talous- ja palvelupäällikön kanssa

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse 7.9. klo 23.59 mennessä osoitteeseen hallinto@hyy.fi. Hakijat haastatellaan tarvittaessa maanantaina 12.9. ja uusi koordinaattori pyritään valitsemaan HYYn hallituksen kokouksessa 14.9.2022.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna.

Lisätietoja
Sonja Naalisvaara
Kehitysyhteistyö, kaupunki, asuminen ja terveys
sonja.naalisvaara@hyy.fi