2.5.2022

Haemme järjestöasiantuntijan sijaista!

UUTINEN

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Etsimme järjestöasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan, 28.2.2023 asti.

Haluaisitko tehdä töitä opiskelijoiden omaehtoisen toiminnan mahdollistamiseksi? Onko koulutusten ja tapahtumien järjestäminen sinun juttusi? Tunnetko opiskelijajärjestötoiminnan, yhdistyslain ja hyvän hallinnon periaatteet kuin omat taskusi? Haluaisitko kehittää HYYn järjestöpalveluja vielä paremmiksi? Oletko lisäksi kiinnostunut opiskelijatilojen kehittämisestä, sinulla on kokemusta rekisterien ylläpidosta sekä osaat viestiä tehokkaasti? Jos vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, me haluamme sinut.

Tehtäviisi järjestöasiantuntijana kuuluu mm. HYYn piirissä toimiville järjestöille suunnattavan koulutuksen, neuvonnan ja tiedottamisen suunnittelu ja toteuttaminen sekä järjestöpalveluiden ja -avustusten koordinointi ja kehittäminen yhdessä järjestöistä vastaavan hallituksen jäsenen kanssa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu ylioppilaskunnan järjestötietokantojen ylläpitäminen ja järjestöavustusjakojen koordinointi. Asiantuntija toimii järjestöasioissa esittelijänä myös HYYn talousjohtokunnalle ja huolehtii osaltaan järjestöjen tila-asioiden hoitamisesta HYYssä.

Sinulta odotamme:

Opiskelijajärjestöjen ja -kulttuurin tuntemusta

Kokemusta yhdistysten talouskysymyksistä ja hallinnosta

Hyviä IT-taitoja

Paineensietokykyä

Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Hyvää suomen kielen taitoa

Hyvää ruotsin kielen taitoa

Hyvää englannin kielen taitoa

Korkeakouluopintoja

Kokemusta tapahtumien tai koulutusten järjestämisestä

Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia sekä omaksua uusia asioita

 

Meiltä saat:

Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan

Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen

Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

Mahtavat työkaverit

HYYn asiantuntijoiden pohjapalkka on 2398,50 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka III). Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Esimerkiksi alemman korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla ei ole aiempaa eduksi luettavaa kokemusta, palkka voisi olla 2458,50 euroa kuussa. Talous- ja palvelupäällikkö antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelon viimeistään sunnuntaina 15.5.2022 osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla “Järjestöasiantuntija”. Haun ensimmäisessä vaiheessa hakemuksia käsitellään anonymisoituna. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viikon 21 aikana. Työhaastattelut järjestetään HYYn toimistolla viikolla 22.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.


Lisätietoja:

Laura Ylitalo
talous- ja palvelupäällikkö
045 165 5011
laura.ylitalo@hyy.fi