16.8.2022

Haemme asiakirjasihteerin sijaista!

UUTINEN

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY) on 26 000 yliopisto-opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka toimii jäsenistönsä ja piirissään toimivien järjestöjen edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Etsimme asiakirjasihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan alkaen, 31.8.2023 asti. Määräaikaisuuden peruste on vanhempainvapaan sijaisuus. Asiakirjasihteerin on mahdollista toimia aikavälillä 19.9.2022 – 15.12.2022 myös HYYn edustajistovaalikoordinaattorina. Edustajistovaalikoordinaattorin tehtävästä solmitaan erillinen työsopimus.

Asiakirjasihteerin tehtävä on osa-aikainen (20h/vko). Kun tehtävään kuuluvat edustajistovaalikoordinaattorin tehtävät, on toimi täysiaikainen 30.11. asti.

Oletko tarkka ja toimeen tarttuva tekijä, jolla pysyvät langat käsissä? Haaveiletko tehtävistä, joissa takaat ylioppilaskunnan sujuvan arjen ja hallinnon jatkuvuuden? Kaipaatko työtä, jossa toistuvien rutiinien rinnalla saat hoitaa vaihtuvia ja monipuolisia tehtäviä? Jos kiinnostuksesi heräsi, voi HYYn asiakirjasihteerin ja edustajistovaalikoordinaattorin tehtävä olla sinua varten!

Asiakirjasihteeri vastaa edustajiston, valmisteluvaliokunnan, hallituksen ja talousjohtokunnan kokouspapereista ja muista kokousten sujuvuutta edistävistä tehtävistä. Käytännössä tämä tarkoittaa eri kokousasiakirjojen kokoamista, puhtaaksikirjoittamista, jakelua ja arkistointia sekä erilaisia muita kokousjärjestelyitä tilojen varaamisesta käännöstarpeiden arviointiin.

Asiakirjasihteeri on HYYn keskustoimiston sujuvan arjen mahdollistaja, jonka tehtäviin kuuluu myös erilaisten juoksevien asioiden hoitamista, kuten kauppakassitilausten tekoa ja kutsulistojen ylläpitoa ja suunnittelua. Tehtävään saa tukea, mutta itsenäinen ongelmien ratkaiseminen on tehtävän perusedellytys.

Edustajistovaalikoordinaattorin tehtäviin kuuluu HYYn sähköisen edustajistovaalijärjestelmän hallinta, ehdokkaiden ja äänestäjien kysymyksiin vastaaminen, edustajistovaalikampanjan koordinointi sekä erilaisten vaaleihin liittyvien tilaisuuksien järjestäminen. Edustajistovaalikoordinaattori työskentelee tiiviisti pääsihteerin kanssa.

Sinulta odotamme:

Hyvää suomen kielen taitoa. Ruotsin ja englannin osaaminen katsotaan eduksi.

Täsmällistä ja tarkkaa työotetta

Itsenäistä ongelmanratkaisukykyä

Hyviä IT-taitoja

Meiltä saat:

Mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan

Ylioppilaskuntien TES:n mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen

Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet

Mahtavat työkaverit

Asiakirjasihteerin pohjapalkka on 1012,30 euroa kuukaudessa (TES:n palkkaluokka II). Edustajistovaalikoordinaattorin tehtävästä maksetaan 1119,30 euroa kuukaudessa (palkkaluokka III). Palkkaan vaikuttavat lisäksi aiemmin hankittu kokemus ja koulutus. Esimerkiksi alemman korkeakoulututkinnon suorittaneella henkilöllä, jolla ei ole aiempaa eduksi luettavaa kokemusta, palkka molemmista tehtävistä voisi olla 2186,10 euroa kuussa. Talous- ja palvelupäällikkö antaa mielellään lisätietoja tehtävän palkkauksesta.

Lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelon viimeistään sunnuntaina 28.8.2022 osoitteeseen hallinto@hyy.fi otsikolla “Asiakirjasihteeri”. Kerrothan hakemuksessasi, oletko käytettävissä sekä asiakirjasihteerin että edustajistovaalikoordinaattorin tehtäviin vai ainoastaan jompaankumpaan. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä perjantaihin 2.9. mennessä. Työhaastattelut järjestetään torstaina 8.9. ja perjantaina 9.9. HYYn toimistolla.

HYY korostaa toiminnassaan monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä. Haun ensimmäisessä vaiheessa käsittelemme hakemuksia anonyymisti.


Lisätietoja:

Jaakko Kalske
talous- ja palvelupäällikkö
050 524 0087
jaakko.kalske@hyy.fi