2.2.2022

Hae mukaan HYYn valiokuntiin!

UUTINEN

Haluatko olla mukana vaikuttamassa konkreettisella tavalla HYYn toimintaan ja edunvalvontaan? Hae mukaan valiokuntaan!

Etsimme nyt valiokuntajäseniä järjestövaliokuntaan, opintovaliokuntaan, kehitysyhteistyövaliokuntaan ja kaksikielisyysvaliokuntaan.

Järjestövaliokunta tukee HYYn järjestöjä ja auttaa heitä kehittämään toimintaansa. Se järjestää vuoden aikana monia koulutuksia järjestötoimijoille ja jakaa Alina-salin käyttövuorot syksyisin ja keväisin. Sen lisäksi järjestövaliokunta palkitsee järjestösankareita ja kokonaisia järjestöjä erilaisissa kilpailuissa.

Opintovaliokunta on olennainen osa ylioppilaskunnan koulutuspoliittista edunvalvontaa. Jos olet kiinnostunut vaikuttamaan paremman koulutuksen puolesta Helsingin yliopistolla tai olet järjestösi koulutusvastaava, opintovaliokunta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vertaistukeen, kokemusten vaihtamiseen poikkitieteellisesti ja toimimiseen osana HYYn edunvalvontaa.

Kehitysyhteistyövaliokunta on erinomainen vaikuttamisfoorumi sinulle, jolle globaali vastuu ja tasa-arvo ovat tärkeitä asioita. Kehitysyhteistyövaliokunta järjestää HYYn kestävän kehityksen viikkoa, osallistuu Maailma kylässä-festivaaliin, julkaisee kehitysyhteistyön teemoihin liittyen Kimppu-lehteä ja koordinoi HYYn kehy-hanketta Mosambikissa.

Kaksikielisuusvaliokunta järjestää tapahtumia, jotka yhdistävät ruotsinkielisiä opiskelijoita kampuksesta riippumatta, muun muassa avajaiskarnevaalilla ja ruotsalaisuuden päivänä. Valiokunta edistää myös ruotsin kielen asemaa yliopistossa, ylioppilaskunnassa ja sen ulkopuolella, esimerkiksi YTHS:ssä, HOAS:ssa ja UniSportissa.

Haku valiokuntiin on auki nyt, ja hakuun pääsee tästä. Valiokuntahaku päättyy 14.2., joten pelaa varman päälle ja hae jo tänään!